Με αθλητικό κολάν και τοπάκι μπροστά σε καθρέφτη - Απίστευτες οι αναλογίες της Στικούδη στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Η ευχάριστη ανακοίνωσή της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Κατερίνα Στικούδη αποκάλυψε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο, πως είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της με εκείνη και τον Βαγγέλη Σερίφη να ετοιμάζονται να ζήσουν για μία ακόμη φορά το μεγάλο θαύμα της ζωής.

Μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό στο instagram της Κατερίνας Στικούδη βλέπουμε, πως διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της και η αλήθεια είναι, πως παραμένει δραστήρια, ετοιμάζοντας νέα πράγματα.

Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη (5/10) η ίδια πόζαρε τον καθρέφτη με κολάν και τοπάκι - πιο ενθουσιασμένη από ποτέ - με το κορμί της να παραμένει καλλίγραμμο ακόμα και αν είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Το νέο βίντεο της εγκυμονούσας Κατερίνας Στικούδη

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Στικούδη για το φύλο του μωρού

«Είμαι 5 μηνών έγκυος. Η Μάλτα και η Κριστίγνα Αγκιλέρα ήταν κάτι πολύ γούρικο που μου συνέβη. Είμαι πολύ αυθόρμητη και δεν μπορώ να μπω σε κουτάκια. Δεν είχα σκοπό να το ανακοινώσω έτσι στη συναυλία με 80.000 κόσμο, αλλά αισθάνθηκα πολύ οικεία», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Στικούδη.

«Είμαι καλά, είμαι υγιής, είμαι γερή, έχω δύναμη - πάρα προσεκτικά - και μπορώ να κάνω αυτά που με ευχαριστούν και με γεμίζουν», είπε σε άλλο σημείο.

Ενώ αποκάλυψε: «Δεν ξέρουμε το φύλο του μωρού. Δεν έχω ένστικτο για το ποιο είναι το φύλο αλλά κάτι νιώθω, αλλά δεν θα στο πω. Μην πέσω έξω και μετά τα μαζεύω».

Για τον σύζυγό της: «Είμαι πάρα πολύ τυχερή γιατί έχω αυτόν το σύντροφο που είναι πολύ δοτικός. Ο ένας γεμίζει τον άλλον. Είμαστε μαζί, δεν είμαστε πουθενά χώρια. Νιώθω και εγώ ότι δεν είμαι μόνη μου», είπε η Κατερίνα Στικούδη.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα επαγγελματικά της κα ξεκαθάρισε πως δεν θα είναι τα Σαββατοκύριακα στο OPEN: «Είναι πολύ όμορφο να συζητάς με ανθρώπους, να σε σκέφτονται, να σου λένε διάφορα πράγματα, πιστεύω πάρα πολύ στο σωστό timing, ποτέ δεν βιάστηκα για κάτι, νιώθω πολύ ολοκληρωμένη και χορτάτη και θέλω οποιοδήποτε project κάνω να μου ταιριάζει, κάντε υπομονή», είπε.