Γη της Ελιάς (6/10): Γονατίζει, βγάζει το μονόπετρο δαχτυλίδι και της ζητάει επίσημα να τον παντρευτεί - Χαρές στη Μάνη!

Οι αποψινές εξελίξεις της σειράς του MEGA

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πηγή: Instagram
Πηγή: Instagram

Το τελευταίο επεισόδιο για αυτή την εβδομάδα της αγαπημένης σειράς του MEGA, Γη της Ελιάς, θα προβληθεί απόψε (6/10) το βράδυ και σε αυτό θα δούμε πολλές ανατροπές. Μαζί και μία πρόταση γάμου!

Δείτε επίσης: Στο πλατό των γυρισμάτων της Γης της Ελιάς ο Γιώργος Αγγελόπουλος μετά το θάνατο της μητέρας του (Φωτογραφία)

Τι θα δούμε απόψε (6/10) στη Γη της Ελιάς

Επεισόδιο 12

Ο Λυκούργος μαθαίνει ότι ο Δημοσθένης κυκλοφορεί με την ερωμένη του στο χωριό και ειδοποιεί τον Στάθη: «Ρε συ, μάζεψε τον ξάδελφό σου, έχει τρελαθεί τελείως; Εχει βρει άλλη και την κάνει βόλτες μέσα στο χωριό;», του επισημαίνει και ο Στάθης τα χάνει: «Ποιος, ο Δημοσθένης; Δεν είμαστε καλά», απορεί. Την ίδια ώρα η Αφροδίτη βγαίνει για φαγητό με τον Αποστόλη, αλλά ο Χρήστος δεν δείχνει να ζηλεύει παρότι είχαν έρθει πολύ κοντά ερωτικά την προηγούμενη μέρα. Στο μεταξύ ο Ορέστης λέει στη Δήμητρα: «Δεν σου κρατάω κακία. Καταλαβαίνω πώς νιώθεις και γιατί κρατάς αυτή τη στάση απέναντί μου. Από την πλευρά μου να ξέρεις ότι δεν πρόκειται να σε πιέσω για να προχωρήσουμε σε κάποια σχέση», υποστηρίζει.

Και μέσα σε όλα αυτά, το γλυκό του κουταλιού με βάση την ελιά γίνεται ανάρπαστο και η Ασπασία χαίρεται με την επιτυχία της, ενώ την ίδια ώρα η Βασιλική συνειδητοποιεί πως η συνταγή της μητέρας της για τη βραβευμένη σπανακόπιτα έχει διαρρεύσει και αποφασίζει να το πει στην Αρετή με ό,τι συνεπάγεται.

Από την άλλη, η Αθηνά βλέποντας ότι η Φιλιώ δεν πηγαίνει καθόλου καλά και όλο κλείνεται στον εαυτό της τής προτείνει: “Φιλιώ μου, σκεφτόμουν μήπως είναι καλό να επισκεφθούμε κάποιον καλό παιδοψυχολόγο να σε δει να μιλήσετε. Πιστεύω ότι θα σου κάνει πολύ καλό», της λέει, αλλά εκείνη αρνείται. Τέλος, ο Πότης θέλοντας να είναι συνέχεια μαζί με την Αννα και μετά την «απαγόρευση» και το βέτο του Αποστόλη, αποφασίζει να κάνει το μεγάλο βήμα. Γονατίζει μέσα στο μαγαζί, βγάζει το μονόπετρο δαχτυλίδι και ζητάει επίσημα από την Αννα να τον παντρευτεί.