«Θεωρητικά δεν χρειάζεται να ξαναδουλέψω στη ζωή μου...» - Η αποκάλυψη του Στέφανου Κασσελάκη για την προσωπική του περιουσία

Πόσα χρήματα έχει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ;

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Μία βαθιά εξομολόγηση έκανε το βράδυ της Πέμπτης 5/10 ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης στον Σταύρο Θεοδωράκη και στην εκπομπή Πρωταγωνιστές που έκανε πρεμιέρα στον Alpha. (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε).

Τι είπε ο Στέφανος Κασσελάκης για την προσωπική του περιουσία

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, στη συνέντευξη που έδωσε μίλησε για θέματα της επικαιρότητας ενώ έκανε και αρκετές αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή. Ωστόσο δεν δίστασε να απαντήσει στην ερώτηση του δημοσιογράφου και για την προσωπική του περιουσία.

«Νομίζω ότι είμαι πολύ ευκατάστατος! Έχω μια ευχέρεια που θεωρητικά δεν χρειάζεται να ξαναδουλέψω στη ζωή μου. Αλλά όχι ευχέρεια να δαπανώ απερίσκεπτα. Δε μπορώ να πάω να αγοράσω σπίτι 4 εκατομμύρια ευρώ. Έχω ανεξαρτησία, δεν έχω καμία εξάρτηση από κανέναν. Πρέπει να νοικιάσω σπίτι στην Αθήνα, η παλιά βίλα έχει πουληθεί εδώ και τουλάχιστον 20 χρόνια.» δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης

Δείτε εδώ το απόσπασμα:

Το coming out και ο σύντροφός του

Σε προηγούμενο σημείο της συνέντευξής του ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρθηκε στην απόφαση να μιλήσει στους γονείς του για την σεξουαλική του ταυτότητα αλλά στον σύντροφό του Tyler για τον οποίο μίλησε με πολύ συγκινητικά λόγια.

«Το 2012 που ήμουν 24 ήμουν σε σχέση με μια γυναίκα στη Νέα Υόρκη και είχα πάρα πολύ μεγάλο άγχος για το πώς θα μπορούσα να μην απογοητεύσω εκείνη, τους γονείς μου.Ήταν ένα πολύ συμπιεσμένο μείγμα. Πρώτα μίλησα στη μητέρα μου για το επόμενο ταίρι. Με είχε δει ότι περνούσα δύσκολα επαγγελματικά και όταν μιλήσαμε για το ταίρι της είπα “Πειράζει να είναι άντρας; Είχε μια αντίδραση η οποία δεν ήταν ιδανική. Νόμιζε ότι περνούσα μια φάση γιατί είχα πίεση με τη δουλειά. Προς τιμήν της με φίλησε γιατί με είδε ότι έκλαιγα όλο το βράδυ.» ανέφερε.

«Μέσα σε τρεις εβδομάδες γνώρισαν τον Tyler. Η γνωριμία μαζί μου με έσπρωξε στο να εκδηλωθώ. Είχα βρει ένα διαμάντι μπροστά μου και όταν βρίσκεις ένα τέτοιο άτομο κάνεις τα πάντα για μην τον χάνεις. Εύχομαι το παράδειγμά μου να είναι ένα ξυπνητήρι να συζητούν με τα παιδιά τους σε ένα τέτοιο σενάριο.»

«Δεν το είπα στον πατέρα μου την πρώτη νύχτα.Για ένα μήνα θεωρούσα ότι ο μπαμπάς μου δεν το ήξερε και ετοιμαζόμουν να του το πω αλλά εκείνος το ήξερε.»

«Αν το παιδί θέλει να εκδηλωθεί με τον δικό του τρόπο σε έναν γονέα, πρέπει να το σεβόμαστε. Δεν είναι προωπικό του γονέα είναι του παιδιού. Αρά να σεβόμαστε τη βούληση του παιδιού το πώς θέλει να εκδηλωθεί. Και η δεύτερη συμβουλή είναι να μην περιμένετε αναγκαστικά να σας το πει το παιδί σε εσάς. Διαβάστε τα μηνύματα και δώστε μια ζεστασιά, ανθρωπιά!».

Δείτε εδώ το απόσπασμα: