Βασίλης Καλλίδης: «Εμφανίζεται μία μέρα στη ζωή μου...» - Μιλάει για τα πάντα και αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής του

«Θα ήθελα κι εγώ να είμαι μερικές φορές νοθρός...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Στον Γιώργο Κρικοριάν και στην εκπομπή "Πάμε Δανάη", του τηλεοπτικού σταθμού Mega που παρουσιάζει η Δανάη Μπάρκα, παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη ο γνωστός σεφ Βασίλης Καλλίδης. Λίγες μέρες μετά τη συγκινητική εξομολόγηση που έκανε για τις απώλειες της ζωής του (δείτε εδώ τι είπε).

Τα λόγια του Βασίλη Καλλίδη στην εκπομπή

«Θα ήθελα κι εγώ να είμαι μερικές φορές νοθρός. Να μην κάνω τίποτα», ξεκίνησε να λέει ο μάγειρας. «Όταν ήμουν μικρός ήμουν υπερκινητικός, δραστήριος και έκανα πολλές ζημίες στο σπίτι. Επικές ζημιές. Από φωτιές, φωτιές τύπου να καίγεται το μισό σπίτι», εξιστορεί από τα παιδικά του χρόνια. «Μια φορά (είχα βάλει φωτιά) με ένα καντήλι, μια φορά με οινόπνευμα, μια φορά σε ένα τζάκι έπαιζα», εξήγησε.

Ο γνωστός σεφ σχολίασε, πως ο ύπνος δεν είναι κάτι που έχει καλή σχέση από μικρή ηλικία μέχρι και σήμερα. «Δεν κοιμάμαι πολύ ποτέ. Κοιμάμαι μόνο γύρω στις 4 ώρες την ημέρα», δήλωσε. «Ο έρωτας στη ζωή μου παίζει το ρόλο της ταλαιπωρίας, μάλλον», υπογράμμισε. «Θέλω την ησυχία μου», συμπλήρωσε, αλλά και ότι είναι κατά βάθος μοναχικός τύπος ανθρώπου, «Ζω παράλληλα σε δύο κόσμους. Η ένταση, η χαρά, το γέλιο, ο κόσμος, το πλήθος. Και όταν υπάρχει και ο κόσμος ο από εκεί που είναι ο πιο ήσυχος, και υπάρχει μία μόνιμη σύγκρουση από μικρό παιδί μέχρι σήμερα, ανάμεσα σε δύο κόσμους».

«Έχω κάνει mute στο Instagram πολύ κόσμο. Είναι το αγαπημένο μου χόμπι», ανέφερε στο δημοσιογράφο, ο οποίος έμεινε έκπληκτος. «Τα αγαπημένα μου χόμπι είναι να βλέπω Netflix και να κάθομαι να κάνω mute στο Instagram. Είναι ηδονικό», σχολίασε. Ενώ πρόσθεσε, πως δεν έχει κάνει ποτέ unfollow σε κάποιον, γιατί ντρέπεται, δεν το κάνει ούτε για αστείο είπε.

«Αγχωνόμουνα, όταν έπαιρνα δουλειές και δεν είχα κοινό σημείο επαφής με τον πελάτη ή την πελάτισσα. Για παράδειγμα, μια νύφη με φωνάζει και μου λέει, θέλω να έρθεις να μου μαγειρέψεις για το γάμο μου στη Μύκονο. Εμείς θέλουμε αυτά που είχε η Kim Kardashian στο γάμο της, τα φαγητά να κατεβαίνουν με drone και τέτοια. Θέλουμε επίσης για 400 άτομα σφυρίδα. Δεν την πήρα τη δουλειά εκείνη, που θέλανε σαν τρελοί. Και τελικά δεν την πήρα τη δουλειά, γιατί θα έκανα σαχλαμάρες», κατέληξε ο μάγειρας «Δε μου αρέσουν οι παράλογες απαιτήσεις».

«Ξεκίνησα να ασχολούμαι φέτος και με τα κοινά. Οι δύο κόσμοι που λέγαμε από τη μία η δουλειά μου και από την άλλη τα κοινά. Εμφανίζεται μία μέρα στη ζωή μου η Όλγα η Βισσαράκη, η κολλητή μου και μου λέει, λέω να κατέβεις. Και την άλλη μέρα βρίσκομαι στο γραφείο του Κώστα Μπακογιάννη και τελικά με πείσανε», παραδέχτηκε για την ενασχόλησή του με την πολιτική, αλλά και ότι είναι τρομοκρατημένος με τη νέα αυτή δραστηριότητα. «Όντως το κάνω εγώ αυτό;», αναρωτιέται λίγες μέρες πριν τις εκλογές.

Το χειρότερο φαγητό που έχω φάει ποτέ είναι το παχύ έντερο του γουρουνιού στο Χονγκ Κονγκ. Στην αρχή μάλιστα, όπως διηγείται θεωρούσε, ότι θα είναι σαν πατσάς, όμως «έφαγα τη φρίκη της ζωής μου». Ενώ μέχρι τότε έλεγε μπροστά στην κάμερα, πως οτιδήποτε έτρωγε, πως ήταν γευστικό, ακόμα και αν ήταν χάλια, έκλεισε στη συνέντευξή του.

Δείτε παρακάτω τη συνέντευξη του γνωστού σεφ: