«Ο Δημήτρης φάνηκε πικραμένος, αλλά και η Σίσσυ...» - Η Ελένη Βουλγαράκη "έσπασε" τη σιωπή της για την κόντρα Αλεξάνδρου & Χρηστίδου

Τους γνωρίζει και τους δύο από πρώτο χέρι

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ο Δημήτρης φάνηκε πικραμένος, αλλά και η Σίσσυ...» - Η Ελένη Βουλγαράκη

Πολλά είναι τα σχόλια που έχουν ακουστεί για την κόντρα που δημιουργήθηκε ανάμεσα στον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τη Σίσσυ Χρηστίδου, μετά τις χειμαρρώδεις δηλώσεις του πρώτου για τη συνεργασία και τις σχέσεις τους. Η Ελένη Βουλγαράκη, η οποία συνεργάστηκε και με τους δύο την περασμένη χρονιά, έζησε από πρώτο χέρι την κατάσταση μεταξύ τους και γνωρίζει τον καθένα ξεχωριστά και προσωπικά.

Γι' αυτό η κάμερα της εκπομπής του OPEN, Πρωινό ΣουΣου, την συνάντησε στο αμάξι της, με την ίδια να απαντά για το "καυτό" αυτό θέμα. Παρόλα αυτά δεν πήρε θέση, δεν υποστήριξε κάποια πλευρά, όμως τόνισε πως όλο αυτό θα λήξει σύντομα, ακόμη κι αν έπεσαν unfollow μεταξύ τους.

Η απάντηση της Ελένης Βουλγαράκη για την κόντρα Χρηστίδου & Αλεξάνδρου

«Η Σίσσυ Χρηστίδου τα είπε πάρα πολύ αναλυτικά. Από την άλλη, ο Δημήτρης έχει πει τη θέση του. Εγώ δεν εκπροσωπώ ούτε τον ένα ούτε τον άλλο. Δεν θα πάρω κανενός το μέρος, δεν είναι το θέμα ποιος έχει δίκιο και ποιος έχει άδικο, έχουν πει και οι δύο τις θέσεις τους. Τη στιγμή που τελείωσε η εκπομπή μας δεν είχε παρθεί η απόφαση αν ο Δημήτρης θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν. Θεωρώ ότι όλο αυτό είναι μια παρανόηση, είναι πολύ λογικοί άνθρωποι και πιστεύω ότι όλο αυτό θα λήξει σύντομα. Όλο αυτό με τα unfollow είναι μέσα στην εποχή μας. Ας κάνει ό,τι νιώθει ο καθένας. Ο Δημήτρης φάνηκε πικραμένος, αλλά και η Σίσσυ στεναχωρήθηκε πάρα πολύ και το είπε», δήλωσε.

Δείτε επίσης: Μπλεξίματα για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου με την αστυνομία για... χάρη του παιδιού του