Άννα Μαρία Βέλλη: «Με ενημέρωσαν, ότι απολύομαι...» - Μιλάει για όλα και για όλους στη νέα της συνέντευξη

«Ένα πράγμα που μπορώ να πω, γι' αυτή τη δουλειά...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP - Κολωνάκι-Παρουσίαση νέας συλλογής H&M
NDP - Κολωνάκι-Παρουσίαση νέας συλλογής H&M

Η γνωστή youtuber Άννα Μαρία Βέλλη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Breakfast@Star", που προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό του Star για την αποχή της από την τηλεόραση, για τον τρόπο απόλυσης από μία δουλειά, καθώς και για το Τζέιμς Καφετζή και το Νίκο Μπάρτζη, λίγες μέρες μόνο μετά το περιστατικό της με αστυνομικούς στη Μάνη (δείτε εδώ το σκηνικό).

Τι είπε η Άννα Μαρία Βέλλη στην εκπομπή

«Ανοίξαμε πρόσφατα με τους συνεργάτες μου ένα e-shop με ελληνικά brand. Όχι δικά μας, συστεγάζουμε εδώ διάφορα street wear brands», άρχισε να λέει για το νέο στάδιο στη ζωή της. «Δεν αποφάσισα να την κάνω εντελώς από την τηλεόραση. Απλώς προτάσεις που μου γινόντουσαν δεν ήτανε κάτι που ταίριαζε στην ιδιοσυγκρασία μου και το στυλ μου», εξηγεί για την αποχή της από τη μικρή οθόνη. Την ήθελαν κυρίως για πάνελ εκπομπών, το οποίο είναι κάτι, που θεωρεί, ότι δεν μπορεί να το κάνει.

«Είχε γίνει μία πρόταση για ταξιδιωτική εκπομπή, η οποία δεν ευδοκίμησε. Ήταν να είμαι με τον Τζέιμς και το Νίκο, αλλά δεν ξέρω, γιατί δεν ευδοκίμησε. Δε συνέβη ποτέ τίποτα. Ακούστηκε, ότι μαλώσαμε. Όχι ούτε καν», πρόσθεσε. Παράλληλα, συμπλήρωσε για τη ραδιοφωνική της δουλειά, πως «Όχι δεν αποτραβήχτηκα από εκεί. Από εκεί η αλήθεια είναι, ότι με αποτράβηξαν. Με ενημέρωσαν, ότι απολύομαι, όταν έστειλα να ρωτήσω, εάν ξεκινήσω Δευτέρα ή Τρίτη».

«Ένα πράγμα που μπορώ να πω, για αυτή τη δουλειά του youtuber και του tiktoker, ότι επειδή έχει τρομερή έκθεση, πολλές φορές μπορεί να χάνω τον αυθορμητισμό μου ως άνθρωπος και να σκέφτομαι διπλά και τριπλά, τι να πω, να μην παρεξηγηθεί», κατέληξε για το επάγγελμά της.

Επίσης, η Amiyami αναφέρθηκε στο περιστατικό με τον Τζέιμς Καφετζή και το Νίκο Μπάρτζη, και για το οποίο δεν ήθελε να κάνει κάποιο σχόλιο, αλλά δεν ήταν αυτό, που χάλασε τη φιλία τους. ν συνεχεία, υποστήριξε, ότι όσοι δεν είναι δημοσιογράφοι και αναλαμβάνουν να κάνουν παρουσίαση πολλές φορές κάνουν μη πολιτικά ορθές ερωτήσεις, εννοώντας, ότι φέρνουν σε δύσκολη θέση τους συνεντευξιαζόμενους. «Αν αναλάμβανα να παρουσιάσω ένα τηλεπαιχνίδι, θα έμπαινα στο ρόλο της παρουσιάστριας», παρέβαλε ως παράδειγμα.

Δείτε παρακάτω τη συνέντευξη της γνωστής youtuber στην εκπομπή Breakfast@Star: