Γιώργος Λιάγκας: «Μπορεί να το συζητούσε με την Ιωάννα στο σπίτι και να..» - Παίρνει θέση για την κόντρα του δημοσιογράφου και του Δημήτρη Αλεξάνδρου

«Η κρεβατομουρμούρα είναι κακό πράγμα»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο γνωστός παρουσιαστής, Γιώργος Λιάγκας πήρε θέση για την κόντρα που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες ανάμεσα στο Χρήστο Κούτρα και το Δημήτρη Αλεξάνδρου όσον αφορά την δημοσιοποίηση του ονόματος του γιου του μοντέλου και το τράβηγμά τους στο αστυνομικό τμήμα. (δείτε εδώ το παρασκήνιο).

Τι είπε ο Γιώργος Λιάγκας για την κόντρα των δύο αντρών

«Νομιμοποιείται κάποιος να θυμώνει αν λέγεται κάτι για το παιδί του, το οποίο το έχει εκμυστηρευτεί σε κάποιον», ανέφερε ο γνωστός παρουσιαστής παίρνοντας το μέρος του Δημήτρη Αλεξάνδρου. Το μέρος της τοποθέτησης που σχολιάστηκε έντονα από την εκπομπή ήταν αυτό που είπε το μοντέλο, ότι «Δε με ενημέρωσε, ότι θα το πει». «Στο παιδί του αναφερόταν, δεν ήταν κάτι που θα έλεγε για τη ζωή του», απάντησε σε αυτό ο οικοδεσπότης της εκπομπής "Το Πρωινό".

Παρόλα αυτά, οι περισσότεροι συνεργάτες του είπαν, ότι «Ήταν λάθος να τραμπουκίζει δημοσιογράφους». «Δεν έκανα κάτι, απλά έβγαλα ένα όνομα στον αέρα» εξήγησε ο παρουσιαστής, πως μπορεί να πέρασε από το μυαλό του Χρήστου Κούτρα. «Του ζητάω συγγνώμη και από εσάς», δήλωσε πριν από μερικές ώρες το μοντέλο.

Ο Γιώργος Λιάγκας συνέχισε παράλληλα, πως το γνωστό μοντέλο είναι και λίγο ευερέθιστο ενδεχομένως καθώς, όπως θυμήθηκε σε ένα θέμα που είχαν παίξει για έναν γνωστό παρουσιαστή, του οποίου το όνομα είχε εμπλακεί σε revenge porn, και «δεν κατάλαβε κανείς για ποιον μιλάμε», ο Αλεξάνδρου έπαιρνε επειδή θεωρούσε πως είχε ειπωθεί το δικό του όνομα.

«Η συμπεριφορά του δε συνάδει με αυτό που ξέρουμε», ισχυρίστηκαν άτομα από το πάνελ, τα οποία έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν με το μοντέλο. «Για τα παιδιά κάνει σαν παλαβός», μάλιστα επισήμανε ο Τάσος Τεργιάκης, εννοώντας όχι μόνο το γιο του γνωστού μοντέλου, αλλά και τα ξένα. «Ο γάμος αλλάζει τον άνθρωπο», συμπλήρωσε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας, «η κρεβατομουρμούρα είναι κακό πράγμα». «Μπορεί να το συζητούσε με την Ιωάννα στο σπίτι και να πήρε ο Αλεξάνδρου τηλέφωνα», κατέληξε.