Ο πραγματικός λόγος που δεν απέκτησε ποτέ παιδί η αγαπημένη τραγουδίστρια, Δήμητρα Γαλάνη

«Επειδή είχα κάποτε μία πολύ ζέστη σχέση που κρατούσε, σκέφτηκα ότι εάν μείνω έγκυος»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΘΩΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ
NDPPHOTO / ΘΩΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

Σε μία ειλικρινή εξομολόγηση προχώρησε το πρωί της Παρασκέυης 6/10 η Δήμητρα Γαλάνη, με συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή Πάμε Δανάη στο Mega και τον Άρη Καβατζίκη. Η πολυαγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για την εφηβία και τους γονείς της, τις «ταμπέλες», τα λάθη, την αναγνωρισιμότητα αλλά και για το γιατί δεν έκανε ποτέ παιδί.

Όλα όσα αποκάλυψε η Δήμητρα Γαλάνη στην εκπομπή Πάμε Δανάη

Σχετικά με το πως διαχειρίζεται την αναγνωρισιμότητα η αγαπημένη τραγουδίστρια ανέφερε: «Προσπάθησα να μην ξιπαστώ από την αγάπη και την αποδοχή. Ο άνθρωπος δεν θέλει και πολύ για να ξιπαστεί τα κατάφερα & έγινα καλύτερος άνθρωπος μέσα από αυτό».

Δείτε επίσης τα αποθεωτικά σχόλια στο twitter για τη Δήμητρα Γαλάνη.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα εφηβικά της χρόνια και στις αξίες που έλαβε από την οικογένεια της.

«Όσοι είχαμε την ευτυχία να έχουμε τέτοιους γονείς είναι μεγάλο όπλο για τη ζωή. Οι γονείς μου ήταν ανοιχτοί. Αυτό που ήξεραν ήταν αγάπη και ελευθερία, και να επιτρέψουν στα παιδιά τους να αναπτύξουν αυτό που ήθελαν, βάζοντας όρια αλλά και την ίδια στιγμή δίνοντας τους την δυνατότητα να κάνουν αυτό που θέλουν στη ζωή τους. Τους γονείς μου τους παίδεψα πάρα πολύ, η εφηβεία μου ήταν πολύ ζόρικη».

«Μη μου βάλεις ταμπέλα θα τρελαθώ, είναι το «θέμα» μου. Δεν θέλω ταμπέλες σε τίποτα ούτε στη ζωή μου, ούτε στη δουλειά μου. Περνούσα, γευόμουν και προχωρούσα, μα θα ήταν τόσο βαρετό να κολλάω... Tην ώρα που τελειώνω κάτι, αρχίζω και δουλεύω στο μυαλό μου το επόμενο, Απλά είμα ι«βουλιμική» δεν σταματάει το μυαλό μου να δουλεύει σε σχέση με τη μουσική.»

«Δεν είμαι αλάθητη, έχω σπάσει τα μούτρα μου επανειλημμένα από επιλογές μου αλλά αυτό είναι το μάθημα. Ενώ βλέπεις το λάθος επειδή θέλεις να απολαύσεις τη σχέση, κάνεις ότι δεν το βλέπεις. Έδινα ευκαιρίες, δεν φυλάω πράγματα, άπλα θυμάμαι. Για να φτάσεις να κάνεις κάτι σε έναν άνθρωπο που δεν σε έχει ενοχλήσει, σημαίνει ότι κάτι στη μηχανή δεν δουλεύει καλά», πρόσθεσε η Δήμητρα Γαλάνη.

Σχετικά με την ιδέα ενός παιδιού στη ζωή της απάντησε: «Δεν με απασχόλησε καθόλου θέμα, δεν ήθελα ποτέ να κάνω παιδιά. Τα λατρεύω άλλα δεν έχω παίξει ποτέ με κούκλα, για να την κάνω το μωρό μου. Επειδή είχα κάποτε μία πολύ ζέστη σχέση που κρατούσε, σκέφτηκα ότι εάν μείνω έγκυος έχει καλώς, αλλά δεν έτυχε.»

Δεν έχω καμία συμπάθεια στις επανάληψης και ό,τι δεν άξιζε το έχω ήδη διαγράψει, είμαι λίγο απόλυτη σε αυτά ως Σκορπιός.» ανέφερε μεταξύ άλλων η Δήμητρα Γαλάνη.

Δείτε τη συνέντευξη: