Η κάμερα της πρωινής εκπομπής που ΑΝΤ1, “Το Πρωινό” συνάντησε το Θεόδωρο Κασσελάκη και ο δημοσιογράφος επιχείρησε να μάθει τη γνώμη του για την επιθυμία του Στέφανου να μεγαλώσει την οικογένειά του με τον σύντροφό του, Tyler McBeth (δείτε εδώ τα τρυφερά λόγια του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για τον σύζυγό του).
Τι είπε ο Θεόδωρος Κασσελάκης για το ενδεχόμενο εγγονιών
«Ξεκινάμε τη σκληρή δουλειά. Εγώ επιχειρηματικά, ο Στέφανος πολιτικά», είπε αρχικά ενώ αποκάλυψε πως δεν παρακολούθησε την πρώτη ομιλία του γιου του στη Βουλή, «Ειλικρινά, έχω πάρα πολλά θέματα στην επιχείρηση παγκοσμίως, πρέπει να τρέξω».
Όταν δημοσιογράφος τον ρώτησε για την επιθυμία του πολιτικού να μεγαλώσει την οικογένειά του με ακόμα δύο άτομα, δύο παιδιά Εκείνος απάντησε, πως δεν τα ξέρει αυτά, «δεν τα ξέρω αυτά. Ειλικρινά, δεν ξέρω». Ο πατέρας του προέδρου του κόμματος της αντιπολίτευσης ισχυρίστηκε, ότι ο δημοσιογράφος με τις ερωτήσεις του τον έφερνε σε δύσκολή θέση, και πως θα προτιμούσε να του μιλάει για οτιδήποτε, το οποίο αφορά τις επιχειρήσεις του.
«Εγώ έχω σεβασμό στη ζωή και στις αποφάσεις του», αποκρίθηκε για τις επιλογές του γιού του δείχνοντας την τυφλή εμπιστοσύνη, που έχει στο γιο του. «Είναι ικανός και έξυπνος και μπορεί καλύτερα από εμένα», κατέληξε να λέει με περίσσεια αγάπη και στοργή για το παιδί του, δείχνοντας το θαυμασμό που τρέφει και ο ίδιος στο πρόσωπό του, αλλά και την υποστήριξή του.
Δείτε παρακάτω το απόσπασμα των δηλώσεων του Θεόδωρου Κασσελάκη:


">
">
">
">
">
">
">