«Ποιος είναι αυτός που γράφει “θα σε ισοπεδώσω”; Δείχνει το ποιόν του» - Έξαλλη η Φαίη Σκορδά με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Τον δικαιολογούσε, αλλά ως εδώ!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ποιος είναι αυτός που γράφει “θα σε ισοπεδώσω”; Δείχνει το ποιόν του» - Έξαλλη η Φαίη Σκορδά με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Το όνομα του Δημήτρη Αλεξάνδρου είναι πρώτο θέμα συζήτησης τις τελευταίες ημέρες, εξαιτίας των δηλώσεών του για την Σίσσυ Χρηστίδου, τον Ετεοκλή Παύλου και την Ελένη Χατζίδου, αλλά και για τη διαμάχη του με γνωστό δημοσιογράφο, η οποία έφτασε μέχρι το αστυνομικό τμήμα.

Ο ίδιος ο δημοσιογράφος βγήκε το πρωί της Παρασκευής 6/10 στον αέρα του Happy Day, αποκαλύπτοντας την ταυτότητά του, εξηγώντας και ποιες ήταν οι απειλές που δέχθηκε από το μοντέλο. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αργότερα βγήκε να τον διαψεύσει, όμως, ένα μήνυμα που έφτασε εκείνη τη στιγμή στο κινητό της Κατερίνας Καινούργιου τα είπε όλα.

Η αντίδραση της Φαίης Σκορδά στα απειλητικά μηνύματα του Αλεξάνδρου στον δημοσιογράφο

Όλα αυτά σχολιάστηκαν το μεσημέρι της ίδιας ημέρας από τη Φαίη Σκορδά στον αέρα του Fay's Time, με την παρουσιάστρια να δηλώνει σοκαρισμένη.

«Βγήκε σήμερα ο Χρήστος Κούτρας και είπε κάτι στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή που εμένα με έκανε να πέσω από τα σύννεφα. Τόσες μέρες μέσα μου προσπαθούσα να δικαιολογήσω τον Δημήτρη, έχει τη δική του αλήθεια. Δεν μπορείς, όμως, να βγαίνεις και να λες για τα κακά παιδιά της τηλεόρασης όταν ο τρόπος σου είναι να στέλνεις μηνύματα και απειλείς έναν δημοσιογράφο και να του λες “θα σε ισοπεδώσω;”. Και καταλήξανε στο τμήμα γιατί φοβήθηκε εκείνος και έκανε καταγγελία; Δε μπορείς να έχεις παράπονα και να μιλάς για ηθική και να λες ότι δε σε σέβονται, για τους όποιους λόγους, όταν θες να έχεις την απαίτηση οι γύρω σου να είναι σωστοί, δε μπορείς να μιλάς με αυτόν τον τρόπο, απειλώντας εμμέσως ή αμέσως.

Για μένα αυτό, δείχνει το ποιόν ενός ανθρώπου. Για να είμαι σωστή, δεν το ανέφερα χθες, μίλησα μαζί του 40 λεπτά και λέω, το παιδί βλέπει τα πράγματα διαφορετικά, αυτή είναι η δική του αλήθεια και έχει κάποιες ευαισθησίες και μετά ακούω ότι αυτό το παιδί απαντάει “θα σε ισοπεδώσω”. Αλήθεια; Ποιος είναι αυτός που γράφει “θα σε ισοπεδώσω”;», είπε αρχικά.

«Εγώ δε μπορώ να καταλάβω έναν άνθρωπο που απειλεί. Με τι μαγκιά; Κι άλλοι έχουμε παιδιά. Καταλαβαίνετε τι εννοώ. Μπορώ να σεβαστώ ότι ένας πατέρας θέλει να προστατέψει το παιδί του, αλλά υπάρχει και μια κοινή λογική πέραν του προσωπικού. Για να καταλάβω, ο τρόπος για να προστατέψεις την οικογένειά σου και το παιδί σου είναι να γίνεσαι απειλητικός; Για τη Μενεγάκη, επειδή την ανέφερε, κι αν έχουν βγάλει πράγματα. Τι έπρεπε να κάνει; Για μένα είναι πολύ σοβαρό να παίρνει ένας άνθρωπος κάποιον άλλον και να τον απειλεί. Αυτό είναι το πιο σοβαρό. Δείχνει το ποιόν ενός ανθρώπου. Γιατί δε ζητάει από όλες τις εκπομπές να μην τον παίζει ποτέ κανένας;», συνέχισε.