«Ήταν μαζί με τον Νίκο Κοκλώνη, γελούσαν και...» - Αποκάλυψη για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου μετά τον σάλο με τα απειλητικά μηνύματα

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency

Χαμός έχει γίνει με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου! Το μοντέλο κατηγόρησε δημόσια την Σίσσυ Χρηστίδου, την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου, όμως όλοι τους τον διέψευσαν. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, δημοσιογράφος αποκάλυψε την ταυτότητά του, για να καταγγείλει τον ίδιο για τα απειλητικά μηνύματα που του έστελνε, με αποτέλεσμα να φοβάται για τη ζωή του.

Εκείνος βγήκε λίγο αργότερα για να τον διαψεύσει, κάτι που τελικά του γύρισε μπούμερανγκ. Και ενώ φαίνεται πως όλοι κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα, μέσα από την εκπομπή του ΣΚΑΙ, Fay's Time, έγινε γνωστό πως ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μέχρι χθες το βράδυ (5/10), γελούσε για όλα αυτά και δεν ήταν μόνος του.

Τα γέλια του Δημήτρη Αλεξάνδρου με τον Νίκο Κοκλώνη για τον σάλο που δημιούργησε

Αν και πολλοί είναι εκείνοι που θεώρησαν πως το πρόβλημα είναι με την Barking Well και όχι με τη Σίσσυ Χρηστίδου, αποκαλύφθηκε πως, ενώ αρχικά είχε δεχθεί τηλεφώνημα από άνθρωπο της παραγωγής ο οποίος "ζητούσε τα ρέστα" για τη φασαρία που δημιουργήθηκε, με τον ίδιο να είναι ανένδοτος πως δεν θα μιλήσει και δεν θα παίξει αυτό το παιχνίδι, τελικά και συζητήσεις έκανε για να εμφανιστεί στο Χαμογέλα και Πάλι και να αποκαταστήσει το όνομα της παρουσιάστριας, κάνοντας και νούμερα τηλεθέασης, ενώ γελούσε με τον Νίκο Κοκλώνη για όλα αυτά.

«Μας αποκάλυψε ο Δημήτρης ότι χθες το βράδυ ήταν μαζί με τον Νίκο Κοκλώνη, γελούσαν με όλα αυτά που έχουν συμβεί και, μάλιστα, αναφέρθηκαν κιόλας σε παρουσιάστριες με ανασφάλειες», είπε η Μάρτζυ Λαζάρου, με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα να σχολιάζει: «Γελούσαν με όλους εμάς, προφανώς, που καθόμαστε και ασχολούμαστε με τα πίτουρα».