Φάρμα: Το πρώτο ζευγάρι στο reality είναι γεγονός!

Full in love στον... αχυρώνα!

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Φάρμα: Το πρώτο ζευγάρι στο reality είναι γεγονός!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Χάρη Λεμπιδάκη, το οποίο παρουσίασε στη σημερινή εκπομπή 6/10, "Super Κατερίνα" του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, δημιουργήθηκε το πρώτο ζευγάρι του reality επιβίωσης "Φάρμα".

Τι ξέρουμε για το πρώτο ζευγάρι της Φάρμας

Η Νάσια και ο Σπύρος είναι δύο παιδιά, τα οποία ήδη από το πρώτο αγώνισμα του παιχνιδιού τους έχουμε δει να έρχονται πολύ κοντά. Η Νάσια στο χθεσινό επεισόδιο, Πέμπτη 5 Οκτωβρίου (δείτε εδώ τα highlights του επεισοδίου), τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι και ο Σπύρος φαίνεται να την κρατούσε αγκαλιά στο αυτοκίνητο μέχρι να πάνε στο ιατρείο.

Όπως, είπε ο δημοσιογράφος «είναι το πρώτο ζευγάρι της Φάρμας. Έχουν έρθει πολύ κοντά». Φαίνεται, πως ο Σπύρος είναι πολύ προστατευτικός και στοργικός στη σύντροφό του. «Είναι μία σχέση που έχει αρχίσει να δημιουργείται, να καλλιεργείται, να εκκολάπτεται».

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα:

Νάσια Ευαγγελάτου (30 ετών)

Φάρμα Νάσια

Η Νάσια εργάζεται ως personal trainer, ενώ για 13 χρόνια υπήρξε αθλήτρια του water polo, με αρκετές διακρίσεις στο ενεργητικό της. Αν και «κορίτσι της πόλης», η εμπειρία της «Φάρμας» την ενθουσιάζει, αρκεί να μην έρθει αντιμέτωπη με «ενοχλητικά» ζωύφια, έντομα και τρωκτικά. Η ίδια δηλώνει ανταγωνιστική αλλά με ομαδικό πνεύμα και αν χρειαστεί να «κουβαλήσει» την ομάδα στην πλάτη της θα το κάνει. Άλλωστε, αν κάτι απεχθάνεται είναι τους ανθρώπους που δεν υπολογίζουν το σύνολο. Στη «Φάρμα» σκοπεύει να παίξει τόσο άμυνα όσο και επίθεση. όπου χρειαστεί, αφού στοχεύει με πάθος στη νίκη.

Σπύρος Κοσμάς (35 ετών)

Φάρμα Σπύρος

Ο Σπύρος από τη Χαλκίδα αποφάσισε να αφήσει το τιμόνι της νταλίκας και να πιάσει την τσάπα της «Φάρμας». Έχει μάθει να αντλεί ενέργεια μέσα από την αδρεναλίνη του πρωταθλητισμού, κάνοντας motocross, trekkinn, ορειβασία και κατακτώντας την κορυφή του Ολύμπου. Ο κυριότερος λόγος που δήλωσε συμμετοχή στη «Φάρμα» είναι τα αγωνίσματα. Μαθημένος σε ατομικά αθλήματα και ανταγωνιστικός έχει έρθει στη «Φάρμα» για να κατακτήσει τη νίκη.