Δεν αντιλήφθηκε κανείς το διαζύγιό του - Τι συνέβη με τον Γιάννη Στάνκογλου και την πρώην σύζυγό του

Ο λόγος που δεν διέρρευσε τίποτα στα μέσα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Γιάννης Στάνκογλου είναι ένας καλλιτέχνης, που επιθυμεί να απασχολεί περισσότερο με τα επαγγελματικά και την καριέρα του ως ηθοποιός παρά με την προσωπική του ζωή και τις τελευταίες εξελίξεις στον γάμο του.

Πιο αναλυτικά, ο ηθοποιός έχει φέρει δύο παιδιά στη ζωή με την πρώην σύζυγό του, Αλίκη Δανέζη-Κνούτσεν, που είναι σεναριογράφος και σκηνοθέτιδα (δείτε εδώ όσα δεν ξέρετε για εκείνη). Το πρώην ζευγάρι λοιπόν, πήρε χωριστούς δρόμους χωρίς να απασχολήσει τα media.

Ο λόγος που ο Γιάννης Στάνκογλου απέκρυψε το διαζύγιό του

Μέσα από τη νέα συνέντευξη, που παραχώρησε ο Γιάννης Στάνκογλου στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο και στο Watch Next αναφέρθηκε στους λόγους, που προστάτευσε το διαζύγιό του και δεν το ανακοίνωσε αμέσως στα μέσα.

«Δεν υπάρχει λόγος, που δεν μίλησα για τον χωρισμό μου. Οι φίλοι μου, οι κολλητοί μου και οι γνωστοί μου το ήξεραν. Εγώ ήθελα όλο αυτό να προστατευθεί ειδικά για τα παιδιά, γιατί γίνεται όλο αυτό με τον τύπο και πάνε τα παιδιά. Είναι κάτι, που δεν θα ήθελα να το ζήσουν», είπε ο Γιάννης Στάνκογλου.

«Επέλεξα να το πω τώρα γιατί...»

«Το ότι το κράτησα κρυφό έχει να κάνει με τα παιδιά μου. Το κρατάς, γιατί να το πεις; Γιατί να τα μοιραστείς όλα με τον κόσμο; Δεν έχει νόημα. Έτσι δεν είναι; εσύ τα μοιράζεσαι όλα;» ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Στάνκογλου.

Για να εξομολογηθεί: «Επέλεξα να το πω τώρα γιατί ήταν ένα πράγμα που θα γινόταν ούτως ή άλλως. Νιώθω ότι και επειδή τα παιδιά μου ξέρουν και γνωρίζουν, έχει γίνει η δουλειά που πρέπει να γίνει και όλα καλά. Ένας από τους λόγους που μίλησα τώρα για τον χωρισμό μου είναι γιατί μεγάλωσαν τα παιδιά μου.

Μιλήσαμε, κάναμε κουβέντες μαζί τους. Τα παιδιά σε αυτή την ηλικία δεν λένε πολλά πράγματα, δείχνουν όμως. Το θέμα είναι πως εσύ τους προσεγγίζεις και με τι τρόπο το εξηγείς. Ειδικά όταν και οι δύο γονείς είναι εκεί γιατί εμείς έχουμε και συνεπιμέλεια, οπότε τα παιδιά από ένα σημείο και μετά καταλαβαίνουν ότι οι γονείς τους θα είναι μαζί ο κόσμος να χαλάσει. Αν μου συμβεί κάτι στην προσωπική ζωή μου, φαντάζομαι πως θα τα συζητήσω μαζί τους. Δεν είναι κάτι που με απασχολεί αυτή τη στιγμή. Με απασχολεί περισσότερο να ζήσω με τα παιδιά μου κι άλλο. Αυτή είναι η προτεραιότητά μου. Είμαι χαζομπαμπάς».