«Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ! Τότε έλεγε για εξώδικα...» - Το ξεκαθάρισμα της Σίσσυς Χρηστίδου για την κόντρα με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

"Έσπασε" τη σιωπή της για τα καλά!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ! Τότε έλεγε για εξώδικα...» - Το ξεκαθάρισμα της Σίσσυς Χρηστίδου για την κόντρα με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Αλεξάνδρου για την Σίσσυ Χρηστίδου ξεκίνησαν μία κόντρα ανάμεσά τους, η οποία εκτυλίχθηκε δημόσια, αφού και οι δύο τοποθετήθηκαν μπροστά στις κάμερες, με τη δεύτερη να διαψεύδει το μοντέλο. Ακριβώς, όμως, επειδή το θέμα έχει πάρει τόσο μεγάλες διαστάσεις, η ίδια θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα μέσα από την εκπομπή της, Χαμογέλα και Πάλι, το Σάββατο 7/10.

Το ξεκαθάρισμα της Σίσσυς Χρηστίδου για την κόντρα με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

«Θέλω να πούμε τα εξής. Εγώ έχω πει ότι με αφορά σε αυτό το κομμάτι που αφορά τον Δημήτρη. Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ που όλη αυτή τη βδομάδα έχει γίνει αυτό το θέμα και γενικότερα δεν μου αρέσει πολύ να απασχολώ και να κλέβω χρόνο από την εκπομπή για να μιλάμε για πράγματα που μας αφορούν, όμως κάποια πράγματα δυστυχώς, καλώς ή κακώς, πρέπει να ξεκαθαρίζονται, ειδικά όταν θίγονται συμπεριφορές και δεν μου αρέσει να μένουν στον αέρα.

Εγώ, λοιπόν, από τη δική μου πλευρά, ξεκαθάρισα τη θέση μου και το τι πραγματικά είχε συμβεί. Από εκεί και πέρα, επειδή όμως αυτό το κομμάτι αφορά και την εταιρεία, την Barking Well, είναι πάρα πολύ σημαντικό να δοθεί και στο κομμάτι που την αφορά την ίδια την εταιρεία μία απάντηση για όλα όσα έχουν συμβεί. Η θέση του Νίκου Κοκλώνη είναι πάρα πολύ δύσκολη, όπως καταλαβαίνετε, γιατί όλα αυτά αφορούν την εταιρεία και δύο ανθρώπους, εμένα και τον Δημήτρη που είμαστε στην εταιρεία. αφορούν και αποφάσεις τις εταιρείας, αλλά και διαχείριση της εταιρείας, οπότε ήταν πάρα πολύ σημαντικό και θέλησε ο ίδιος να τοποθετηθεί», είπε αρχικά (δείτε εδώ την τοποθέτησή του).

«Η αλήθεια είναι μία. Ο τρόπος που την αντιμετωπίζει ο καθένας, μπορεί να είναι διαφορετική. Εγώ δεν θέλω να μείνω άλλο στο κομμάτι που με αφορά γιατί αισθάνομαι ότι ο Δημήτρης είναι σε μία δύσκολη φάση. Ίσως είναι πιεσμένος, ίσως συμβαίνουν πολλά, δεν ξέρω... εγώ στεναχωρέθηκα γιατί πίστεψε κάτι τέτοιο για μένα ή ένιωσε κάτι τέτοιο από τη δική μου πλευρά. Θεώρησα μαζί με την εταιρεία ότι επειδή ο λόγος που φεύγει από την εκπομπή είναι θέμα εταιρικό και όχι μία προσωπική απόφαση ότι εγώ ξαφνικά δεν θέλω να είναι μαζί μας και ότι γι' αυτό έπρεπε να του εξηγήσει η εταιρεία. Δεν είναι ότι δεν αποχαιρετιστήκαμε.

Στο τέλος της σεζόν, όπως σας είπα, κάναμε ένα γεύμα, εκεί είπαμε τα ευχαριστώ μας, κάναμε τον απολογισμό μας σε σχέση με τη σεζόν, αγαπηθήκαμε, αγκαλιαστήκαμε. Το τελευταίο μήνυμα που ανταλλάξαμε μεταξύ μας ήταν μήνυμα αγάπης, οπότε δεν ξέρω γιατί μετά όλο αυτό γύρισε έτσι. Η αλήθεια είναι ότι εγώ αντιλήφθηκα ότι κάτι περίεργο συμβαίνει όταν στη βάφτιση του Πάρη είπαμε ότι θα στείλουμε κάμερα άμα θέλει και εκείνος έγινε έξαλλος. Έλεγε για εξώδικα, "μη πατήσετε, μην έρθετε". Δεν κατάλαβα, λοιπόν, αν αυτό αφορούσε τη δική μας εκπομπή. Τότε νόμιζα ότι δεν θέλει κανέναν. Πάλι δεν κατάλαβα ότι είναι κάτι προσωπικό.

Ποτέ μέχρι να βγει και να κάνει αυτές τις δηλώσεις δεν είχα καταλάβει ότι έχει κάποιο θέμα μαζί μου. Θέλω να διευκρινίσω - γιατί και αυτό το άκουσα, αν δεν κάνω λάθος από τη Δανάη Μπάρκα και από τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, μπορεί να τα μπερδεύω λίγο - ότι φυσικά και ένας παρουσιαστής γνωρίζει, δεν είπα ποτέ ότι δεν γνώριζα. Είπα ότι δεν είχε αποφασιστεί. Και όχι, όταν μία σεζόν λήγει, δεν έχει αποφασιστεί ακριβώς ποια θα είναι η ομάδα. Και πέρυσι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ήρθε στην εκπομπή Σεπτέμβριο, με κλειδωμένη ομάδα. Ήρθε και κάναμε το πρώτο μας ραντεβού τη μέρα που κάναμε την φωτογράφιση. Μέχρι τότε εγώ δεν είχα συναντηθεί ποτέ με τον Δημήτρη.

Δεν ξέρω πώς λειτουργεί ο ίδιος και ποια είναι η σχέση του με την Barking Well, τι συζητάνε, αλλά φυσικά και γνωρίζω, φυσικά και συζητάω με το Νίκο, ούτε παίρνω αποφάσεις μόνη μου, αλλά ούτε ο Νίκος μου έχει πει "θα έρθει αυτός θες δεν θες". Γι' αυτό είναι πολύ καλός συνεργάτης. Αυτά είχα να πω εγώ από τη δική μου πλευρά», κατέληξε.