Μεγάλη θλίψη για την Εριέττα Κούρκουλου - Σπάνια φωτογραφία της Μαίρης Χρονοπούλου με τον πατέρα της

Ήταν κολλητή φίλη με τον Νίκο Κούρκουλο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Από την Παρασκευή (6/10), που έγινε γνωστή η είδηση θανάτου της Μαίρης Χρονοπούλου τα social media έχουν κατακλυστεί με μηνύματα από θαυμαστές και γνωστά πρόσωπα, που την γνώριζαν (δείτε εδώ τα σχόλια στο twitter).

Ξεχωριστή ήταν και η ανάρτηση, που έκανε η Εριέττα Κούρκουλου η κόρη του Νίκου Κούρκουλου δημοσιεύοντας στο instagram μια κοινή φωτογραφία του πατέρας της με την ηθοποιό από κοινή τους ταινία.

Η ανάρτηση της Εριέττας Κούρκουλου για τη Μαίρη Χρονοπούλου

Να θυμίσουμε εδώ, πως ο θάνατος του Κούρκουλου είχε στοιχίσει αφάνταστα στην Χρονοπούλου, καθώς σε πολλές συνεντεύξεις της μίλαγε για το πόσο δεμένοι και καλοί φίλοι υπήρξαν.

Χρονοπούλου - Κούρκουλου

Η ανάρτηση της Χρονοπούλου ένα μήνα πριν φύγει από τη ζωή

«Φίλες, φίλοι που πολύ καιρό επικοινωνούσαμε και διασκεδάζαμε -με μηνύματα στο προφίλ μου στο ινσταγκραμ- ξαφνικά χαθηκαμε. Δεν φταίτε εσεις. Πέρασα διάφορες περιπέτειες υγείας κ είχα απομακρυνθεί απο τα Media. Ευτυχώς ο παλιός, πιστός φιλος μου @armoutidisgiannis που προΐσταται της ομάδας του intagram μου, προσπάθησε με νύχια κ με δόντια να μην ξεχαστώ. Τροφοδοτούσε με φωτογραφίες απο τον κινηματογράφο και διάφορα γεγονότα το προφίλ μου και κάπως επέζησα!! Φίλοι, φίλες ξαναγυρίζω, ναμαι.

Σήμερα έχω τη γιορτη μου. Αλλά αποκλείεται να νιώσω εορταστικά με όλα αυτα που συμβαίνουν γύρω μου. 10 χρόνια πριν, κάηκα σχεδόν ολόκληρη. Μπορείτε να φανταστείτε την ταύτιση ενος καμένου ανθρώπου, με τις πυρκαγιές. Πόνεσα. Ταυτίστηκα με τις πυρκαγιές. Σκέφτηκα τους ανθρώπους και τα ζωάκια του δάσους που κάηκαν και ποιος ξέρει, μπορεί και τα δέντρα να πονάνε.

Και τωρα το νερό! Η φρίκη του πνιγμού. Η καταστροφή, η αγωνία. Θεούλη μου! Γιατι όλα αυτα στην πατρίδα μου; Ξορκίζω τον καταραμμένο χρονο που πέρασε. Που πόνεσε κι εμένα, προσωπικά πολύ. Ελπίζω στη νέα χρονιά που έρχεται… Α και κάτι άλλο! Εγκαινιάζω σημερα την σελίδα που μου άνοιξε ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΡΜΟΥΤΙΔΗΣ στο FB (Mary Chronopoulou)! Δεν την είχα μεταχειριστεί ποτε! Ειναι το πρωτο μου post. Δεν θα χαθούμε απο δω κ πέρα. Σας αγαπάω. Γεια σας», είχε γράψει η Μαίρη Χρονοπούλου.