«Υπάρχουν πολλά ερωτηματικά, κάποια πράγματα δε κολλάνε» - Δήλωση ''φωτιά'' για το ατύχημα της Μαίρης Χρονοπούλου

«Είναι ανοιχτό αυτό το θέμα»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Παρασκευή (6/10) η Μαίρη Χρονοπούλου έφυγε από τη ζωή με τον καλλιτεχνικό χώρο να την αποχαιρετάει με λόγια καρδιάς και μεγάλης αγάπης, που είχαν στο πρόσωπο της σταρ του θεάτρου (δείτε εδώ τα σχόλια στο twitter).

Η εκπομπή ''Ακόμα δεν είδες τίποτα'' επικοινώνησε ζωντανά το Σάββατο (7/10) με καλλιτέχνες και φίλους της Μαίρης Χρονοπούλου με τις δηλώσεις του Χάρη Παπαδόπουλου να προκαλούν αίσθηση και αμφιβολία για τον τρόπο, που έφυγε από τη ζωή.

Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό, πως λέγεται ότι η ηθοποιός χτύπησε στο σπίτι της μετά από ένα ατύχημα, που είχε.

Η αποκάλυψη για τον χτύπημα της Μαίρης Χρονοπούλου

«Υπάρχουν πολλά ερωτηματικά για το πως έφυγε που έφυγε η. Κάποια πράγματα από αυτά που λέγονται, δε κολλάνε. Δεν ισχύει ότι κατέβηκε τη σκάλα. Σκάλα δεν κατέβηκε, την είχε κατέβει και είχε πάει στο σαλόνι. Γυρνούσε από το σαλόνι για να ανέβει να πάει στο δωμάτιο. Το σημείο που τη βρήκαν ήταν πάνω σε ένα χοντρό χαλί. Το χτύπημα ήταν πολύ δυνατό, δε ξέρω πως έγινε. Είναι ανοιχτό αυτό το θέμα», είπε ο Χάρης Παπαδόπουλος

Σπάραξε στο κλάμα ο πνευματικός της

«Έχασα το κοριτσάκι μου. Έχασα την Μαίρη, την μάνα μου, την αδερφή μου. Ήμασταν 28 χρόνια αυτοκόλλητοι, μέρα νύχτα σχεδόν μαζί. Το μοναστήρι μας είναι ακριβώς απέναντι από το σπίτι της. Λένε “πέθανε η Μαίρη”. Δεν πέθανε η Μαίρη, ζει. Την νιώθω κοντά μου. Θα μου λείψει, για ένα λόγο. Τα βράδια τα περνούσαμε μαζί. Με έπαιρνε τηλέφωνο και μιλούσαμε μέχρι το πρωί. Πήγαινα πολλές φορές και την έβλεπα στην Αθήνα, λέγαμε πάρα πολλά. Είχε κάλους φίλους, αλλά έλεγε αυτά που ήθελε. Σε εμένα έλεγε αυτά που δεν ήθελε, αυτή ήταν η διαφορά. Ο άνθρωπός μου, ο ευεργέτης μου. Ήταν η οικογένειά μου. Μακάρι να μπορούσατε να καταλάβετε τον πόνο μου. Πονάω κα στεναχωριέμαι, πιστεύω δεν θα το ξεπεράσω. Της έλεγα να μην μένει μόνη της.

Τέσσερις μέρες πριν γίνει το κακό είχε πέσει πάλι. Έπεφτε συχνά, αλλά δεν είχε πάθει ποτέ κακό. Το τελικό ήταν την Κυριακή. Ήμουν στο μοναστήρι του Αγίου Κυπριανού στον Βόλο. Της είχα μιλήσει γιατί είχαμε υποστεί καταστροφές από τις πλημμύρες. Μου ζήτησε να δω τις ζημιές και να της πω.

Ήρθα στον Άγιο Κυπριανό να φτιάξω τις ζημιές και άκουσα την φωνή της και μου λέει "γέροντα άναψε και για μένα μία λαμπάδα". Ζήτησα από την Παναγία να την βοηθήσει, αλλά ήταν εκείνη η στιγμή που «έφευγε» η ψυχή της. Εγώ φοβάμαι τον θάνατο, εκείνη δεν τον φοβόταν. Τι να σας πω για τη Μαίρη», είπε χαρακτηριστικά.