Ρίγη συγκίνησης με την αφιέρωση της Άννας Βίσση στη Μαίρη Χρονοπούλου - Καταχειροκροτήθηκε από το κοινό (Βίντεο)

«Απόψε, επιτρέψτε μου...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η απώλεια της Μαίρης Χρονοπούλου συγκλόνισε τον καλλιτεχνικό χώρο αλλά και τους θαυμαστές της, καθώς η ηθοποιός χαρακτηρίστηκε αμέτρητες φορές στο twitter ως ''κυρία'' και ως ''μεγάλη σταρ'' (δείτε εδώ).

Το αντίο από ηθοποιούς και καλλιτέχνες είναι μεγάλο από την Παρασκευή (6/10), που γνωστοποιήθηκε ο θάνατός της. Η Άννα Βίσση θέλησε να της κάνει μια αφιέρωση την ίδια ημέρα σε συναυλία, που έδωσε στο Ηρώδειο.

Πιο αναλυτικά, η τραγουδίστρια εξήγησε στο κοινό της την ιστορία από το κομμάτι, που της αφιέρωσε, καθώς το ''Ελένη'' είχε γραφτεί μια θαυμάστρια της Άννας Βίσση, που είχε φύγει από τη ζωή.

Η συγκινητική αφιέρωση της Άννας Βίσση στη Μαίρη Χρονοπούλου

«Θυμάμαι, της είχα γράψει ένα γράμμα που έλεγε, “Ελένη, εκεί που πας, κοίτα να είσαι ευτυχισμένη”. Και όταν είπα στον Νίκο, ότι τα κορίτσια, οι φίλες της, ήθελαν να της γράψει ένα τραγούδι, έγραψε αυτά τα λόγια, χωρίς να του έχω πει τίποτα. Κι αυτό ήταν πολύ καρμικό. Περίεργο, αυτή είναι η σχέση μας Νίκο. Απόψε, επιτρέψτε μου αυτό το τραγούδι να το αφιερώσω, σε μια κυρία του ελληνικού κινηματογράφου που έφυγε από τη ζωή, τη Μαίρη Χρονοπούλου» είπε η Άννα Βίσση.

Η αποκάλυψη για τον χτύπημα της Χρονοπούλου

«Υπάρχουν πολλά ερωτηματικά για το πως έφυγε που έφυγε η. Κάποια πράγματα από αυτά που λέγονται, δε κολλάνε. Δεν ισχύει ότι κατέβηκε τη σκάλα. Σκάλα δεν κατέβηκε, την είχε κατέβει και είχε πάει στο σαλόνι. Γυρνούσε από το σαλόνι για να ανέβει να πάει στο δωμάτιο. Το σημείο που τη βρήκαν ήταν πάνω σε ένα χοντρό χαλί. Το χτύπημα ήταν πολύ δυνατό, δε ξέρω πως έγινε. Είναι ανοιχτό αυτό το θέμα», είπε ο Χάρης Παπαδόπουλος