24 ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες - Που βρίσκεται και τι κάνει ο Κώστας Μπακογιάννης

Η ψυχολογία του πριν τις εκλογές

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Λίγες ώρες έχουν μείνει για να ανοίξουν οι κάλπες την Κυριακή (8/10) για τις Περιφερειακές - Δημοτικές εκλογές 2023 με τον Κώστα Μπακογιάννη, Δήμαρχο Αθηναίων να ζητάει τη στήριξη των δημοτών του για μια ακόμη φορά.

Ο ίδιος ένα 24ώρο πριν από την εκλογική αναμέτρηση προτίμησε να περάσει το Σάββατο του (7/10) με τον γιο του Δήμο, που έχει φέρει στη ζωή με την δημοσιογράφο, Σία Κοσιώνη (δείτε εδώ τα παιχνίδια με το γιο της).

Μέσα από μία ανάρτηση, που έκανε ο Μπακογιάννης στο instagram έκανε γνωστό, πως με τον γιο του βρέθηκαν μαζί στον Εθνικό Κήπο μέσα από ένα τρυφερό στιγμιότυπο μπαμπά και γιου να περπατάνε χέρι χέρι.

Η ανάρτηση του Κώστα Μπακογιάννη μία ημέρα πριν από τις εκλογές

«Σήμερα είναι η μέρα… για όσα μας έλειψαν. Με τον Δημούλη στον Εθνικό Κήπο», έγραψε ο Κώστας Μπακογιάννης.

«Έχω αγωνία για το αν θα τα καταφέρει ο άντρας μου!»

Καλεσμένη στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Fay's Time, βρέθηκε την Τετάρτη 4/10 η Σία Κοσιώνη, η οποία προχώρησε σε δηλώσεις για τον σύζυγό της και πατέρας του γιου της, Κώστας Μπακογιάννη, με αφορμή της εκλογές που πλησιάζουν.

«Προφανώς θα έχω αγωνία για το αν θα τα πάει καλά, αν θα τα καταφέρει ο άντρας μου, όμως, είναι πολύ υψηλό το επίπεδο του επαγγελματισμού μου ώστε να το αφήσω αυτό να με επηρεάσει. Η αγωνία μου, θα είναι δική μου αγωνία, δε θα την καταλάβει κανείς άλλος. Μπορώ να το κάνω αυτό μετά από τόσο χρόνια και τόσα θέματα που έχω χειριστεί. Μασάω σίδερα, δεν καταλαβαίνω τίποτα. Δεν κρύβω, όμως, ότι θα έχω αγωνία, ούτε τις προηγούμενες φορές το έκρυψα. Δεν είναι εύκολο. Το δύσκολο είναι, αυτή η αγκαλιά που πρέπει να γίνει εκείνη την ώρα αν υπάρχουν οι προϋποθέσεις, θα αργήσει κάποιες ώρες να γίνει», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Στις προηγούμενες εκλογές, δεν έκρυψα ποτέ, ούτε στον αέρα, ότι χάρηκα και συγκινήθηκα όταν είδα τον Κώστα να κερδίζει. Κρατάω όμως τη δημοσιογραφική μου ιδιότητα, πρέπει και το κάνω. Ανθρώπινα, όλος ο κόσμος νομίζω καταλαβαίνει την ειδική συνθήκη εκείνη τη στιγμή και νομίζω το αντιμετωπίζει κάπως τρυφερά και γλυκά. Και προκειμένου να μην πει ο κόσμος κάτι, μάλλον αδικημένος είναι ο Κώστας στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ. Παίζει λιγότερο από αυτό που εδικαιούτο. Καλύτερα έτσι».

«Ο Κώστας έχει το δημοτικό συμβούλιο μέσα στο σπίτι του. Ο άνθρωπος περνάει δύσκολα. Είμαστε και πολλοί. Όλοι κυκλοφορούμε στην Αθήνα καθημερινά. Πηγαίνω για τρέξιμο και βγάζω φωτογραφίες κάτι που με ενοχλεί και του τις στέλνω, το ίδιο και όταν βγάζω τον σκύλο βόλτα. Το ίδιο κάνουν και τα παιδιά. Είμαστε και διαφορετικές ηλικίες, οπότε έχει μπλέξει με τις ανάγκες του καθενός. Όλοι κάτι θέλουμε. Αυτό είναι κριτική, αν όχι κριτική είναι μία υπόδειξη», κατέληξε.