Οικογενειακές διακοπές στη Γαλλία με τον Μιχόπουλο και τα παιδιά - Μια καλλονή η Οικονομάκου στους δρόμους του Παρισιού

Οι μοναδικές εμφανίσεις της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος πριν από λίγες ημέρες γιόρτασαν την πέμπτη επέτειο γάμου τους (δείτε εδώ) με το ζευγάρι να συμπληρώνει έναν ακόμα χρόνο ως παντρεμένοι.

Αυτές οι ημέρες λοιπόν, βρίσκουν την οικογένειά της Αθηνάς Οικονομάκου εκτός Ελλάδας, καθώς η ίδια αποφάσισε μαζί με τον σύζυγό της και τα δύο τους παιδιά - Μάξιμος και Σιένα - να κάνουν ένα ταξίδι στο Παρίσι.

Μέσα από φωτογραφίες και στιγμιότυπα, που δημοσιεύει η Αθηνά Οικονομάκου στο instagram βλέπουμε πόσο όμορφα περνάνε οικογενειακά στη Γαλλία με την ηθοποιό να επιλέγει και σε αυτήν της την εξόρμηση τα πιο εντυπωσιακά outfit.

Οι αναρτήσεις της Αθηνάς Οικονομάκου από το Παρίσι

Η αποκάλυψη για ένα τρίτο τους παιδί

Η Αθηνά Οικονομάκου παραχώρησε μία νέα συνέντευξη στο περιοδικό ''Λοιπόν'' και στον Παναγιώτη Βαζαίο με την ηθοποιό να ανοίγει την καρδιά της για τα προσωπικά της αλλά και τη νέα σειρά, στην οποία θα παίξει (δείτε εδώ τι είπε για τον ανταγωνισμό).

Θα έλεγε κανείς, πως με κόπους και θυσίες, η Οικονομάκου ζει την ευτυχία, αφού οι επιχειρήσεις της πηγαίνουν καλά και η οικογένεια της είναι υγιής, δεμένη περνώντας όλοι μαζί τα εύκολα και τα δύσκολα!

Η Αθηνά Οικονομάκου να θυμίσουμε εδώ, πως έχει φέρει στον κόσμο δύο παιδιά με το Φίλιππο Μιχόπουλο με την ίδια να μη διστάζει να απαντήσει στη νέα της αυτή συνέντευξη, αν θέλει και αν είναι έτοιμη για ένα τρίτο παιδί.

Θα έλεγες «ναι» σε ένα τρίτο παιδί;

Δεν λέω τίποτα, ο χρόνος θα δείξει για ένα τρίτο παιδί. Ποτέ δεν λέω «ποτέ» και δεν αποκλείω τίποτα. Ούτε αρνητική είμαι, ούτε θετική. Το αφήνουμε και όπως μας τα φέρει η ζωή. Ολοκληρωμένη νιώθω ήδη. Δεν είναι κάτι που το σκέφτομαι, δεν είναι όμως και κάτι που αποκλείω… Στη φάση που είμαι τώρα, η αλήθεια είναι ότι θέλω να δουλέψω περισσότερο, όπως επίσης θα ήθελα να μεγαλώσει λίγο η κόρη μου πρώτα, γιατί είναι μόνο δυόμισι ετών. Σε ένα-δύο χρόνια από τώρα όμως, δεν μπορώ να σου πω ότι αποκλείεται να κάνω ένα ακόμη παιδί. Να είμαστε καλά με τον άντρα μου και αγαπημένοι και μπορεί να έρθει και ένα τρίτο παιδί!

Οικονομάκου - Μιχόπουλος