«Χάσαμε το παιδάκι μας! Όσοι έχουν σκυλάκια και...» - Πένθος για τον Ηλία Βρεττό και τη σύζυγό του, Αναστασία

«Είναι δύσκολες αυτές οι μέρες για εμάς»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Χάσαμε το παιδάκι μας! Όσοι έχουν σκυλάκια και...» - Πένθος για τον Ηλία Βρεττό και τη σύζυγό του, Αναστασία

Ο Ηλίας Βρεττός είχε μια σύνδεση την Κυριακή (8/10) με την εκπομπή ''Καλύτερα δε γίνεται'' με τον τραγουδιστή να μιλάει για τα επαγγελματικά του σχέδια, αλλά και για ένα δυσάρεστο νέο, που συγκλόνισε την οικογένειά του.

Δύσκολες είναι λοιπόν, οι τελευταίες ημέρες για τον Ηλία Βρεττό και την αγαπημένη του Αναστασία, καθώς μέσα από μία ανάρτηση έκανε γνωστό, πως μετά από δύο μήνες έχασαν το σκυλάκι, που είχαν στο σπίτι τους.

Πιο αναλυτικά, ο τραγουδιστής ερωτήθηκε για το γεγονός αυτό αποκαλύπτοντας, πως οι τελευταίες ημέρες είναι πολύ δύσκολες για εκείνους, καθώς βρίσκονται σε διαδικασία πένθους (δείτε εδώ την συγκινητική του ανάρτηση).

Ο λόγος που πενθεί ο Ηλίας Βρεττός και η σύζυγός του

«Είναι δύσκολες αυτές οι μέρες για εμάς. Ομολογώ, ότι τις τελευταίες 3-4 ημέρες προσπαθώ να χαμογελάσω, είμαι πολύ καλός μάλλον επαγγελματίας και τα καταφέρνω. Η αλήθεια είναι ότι χάσαμε το παιδάκι μας, ένα σκυλάκι, το είχαμε αγαπήσει πάρα πολύ εγώ και η γυναίκα μου. Είμαστε σε μία διαδικασία πένθους για να μην σας πω ψέματα.

Προσπαθούμε να το διαχειριστούμε και να πάμε παρακάτω. Όσοι έχουν σκυλάκια και ζωάκια ξέρουν πάρα πολύ καλά, ότι είτε το έχεις για ένα μήνα είτε έχεις περάσει πολλά χρόνια μαζί του, ο πόνος είναι μεγάλος. Ίσως να είναι μεγαλύτερος ο πόνος αν έχεις περάσει περισσότερα χρόνια, δεν το γνωρίζω, δεν το έχω ζήσει ποτέ, αλλά ήταν μέλος της οικογένειάς μας και πενθούμε σαν να χάσαμε το παιδάκι μας αυτήν τη στιγμή, οπότε ευχαριστώ πάρα πολύ τους ανθρώπους, που έχουν σεβαστεί αυτήν την κατάσταση.

Είναι η πρώτη φορά που μιλώ για αυτό. Είχα σκοπό να μην μιλήσω, αλλά θα ήθελα να πω αυτά τα δύο λόγια και να δώσω ένα τέλος. Δεν θα ήθελα να ξαναμιλήσω για αυτό, είναι επώδυνο και προσπαθούμε να το ξεπεράσουμε», είπε ο Ηλίας Βρεττός.