Σπαραγμός από την Netta για τον πόλεμο στο Ισραήλ - «Προσπαθώ να βρω τη δύναμη να σας εξηγήσω τι συμβαίνει»

«Ευχαριστούμε Τζο Μπάιντεν»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Instagram/ Netta
Instagram/ Netta

Ξέσπασε σε λυγμούς η νικήτρια της Eurovision 2018, Netta Barzilai, δημόσια μέσα από story που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μετά την έναρξη της πολεμικής σύρραξης στο Ισραήλ από την Παλαιστίνη.

Εικόνες που έρχονται από το μέτωπο, όπως και οι ιστορίες είναι σοκαριστικές, και θυμίζουν τον πόλεμο στην Ουκρανία (δείτε εδώ εικόνες από τον πόλεμο).

Τα δάκρυα της Netta

Η τραγουδίστρια με δάκρυα στα μάτια και λίγα λόγια να πλαισιώνουν το βίντεο της προσπάθησε να στείλει το δικό της μήνυμα. Για τους ανθρώπους αυτούς διαφαίνεται μία δύσκολη νέα πραγματικότητα με πολύ πόνο και δυστυχία, τουλάχιστον μέχρι να εμφανιστεί μία χρυσή τομή και σηκωθεί μία λευκή σημαία, ώστε να παύσουν τα πυρά από την πλευρά της Παλαιστίνης.

Πρόσωπα με κύρος και παγκόσμια αναγνωρισιμότητα, είναι σημαντικό να προσπαθούν να ζητήσουν βοήθεια από τη διεθνή κοινότητα, κάτι αντίστοιχο έχουμε δει και στο παρελθόν και αυτό επιχείρησε να κάνει και η νικήτρια της Eurovision 2018. «Ευχαριστούμε Τζο Μπάιντεν» και «Προσπαθώ να βρω τη δύναμη να σας εξηγήσω τι συμβαίνει εδώ πέρα» γράφει η τραγουδίστρια στο βίντεο, το οποίο δείχνει την ίδια σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και να ακούγεται στο background η τηλεόραση που μεταδίδει τις εξελίξεις από το πεδίο των μαχών.

Δείτε παρακάτω μία φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram της, καθώς και το βίντεο:

πόλεμος ισραήλ

Σκληρές εικόνες από τον πόλεμο

Στο twitter το hashtag Ισραήλ βρίσκεται εδώ και ώρες πρώτο στα trend με εικόνες πραγματικά αποκαρδιωτικές...