Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Πόσους σταυρούς πήρες ο Σάκης Κατσούλης στο πλευρό του Νίκου Χαρδαλιά

Θα βγει Περιφερειακός Σύμβουλος τελικά;

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Πόσους σταυρούς πήρες ο Σάκης Κατσούλης στο πλευρό του Νίκου Χαρδαλιά

Ο Νίκος Χαρδαλιάς με το απίστευτο ποσοστό του 47,31% κατάφερε να πάρει ξεκάθαρο προβάδισμα έναντι του, μόλις, 15,17% του Γιώργου Ιωακειμίδη κι από τον πρώτο γύρο να κερδίσει την Περιφέρεια Αττικής στις εκλογές της Κυριακής 8/10. Ωστόσο, τώρα, αυτό που συγκεντρώνει το περισσότερο ενδιαφέρον είναι οι σταυροί υποψηφίων με την παράταξη του Νίκου Χαρδαλιά να εκλέγει 51 Περιφερειακούς Συμβούλους, ανάμεσα στους οποίους αρκετά γνωστά ονόματα, όπως και του Σάκη Κατσούλη.

Περιφερειακοί σύμβουλοι: Το ποσοστό του Σάκη Κατσούλη

Ο Θάνος Ασκητής στον Βόρειο Τομέα Αθηνών πήρε 19.023 σταυρούς, ενώ στον Νότιο Τομέα Αθηνών, ο Μανώλης Σφακιανάκης... σάρωσε με 15.832 σταυρούς προτίμησης. Υψηλές επιδόσεις είχε ο Μιχάλης Ζαμπίδης με 12.608 σταυρούς, όπως και η Βασιλική Μιλλούση με 11.536. Η τραγουδίστρια, Μπέσσυ Αργυράκη πήρε επίσης 9.484 σταυρούς ενώ ο πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας, Σοφοκλής Σχορτσανίτης συγκέντρωσε 6.175 σταυρούς.

Στον Δυτικό Τομέα Αθηνών, ο γνωστός από τη συμμετοχή του στα ριάλιτι επιβίωσης, Survivor, Σάκης Κατσούλης, συγκέντρωσε 6.190 σταυρούς προτίμησης.

Το πρώτο μήνυμά του

«Άλλο ένα υπέροχο ταξίδι έφτασε επιτέλους στο τέλος του! Οφείλω τα πάντα σε εσάς! Για ακόμη μια φορά το ευχαριστώ έγινε μια μικρή λέξη μπροστά στα όσα νιώθω! Από αύριο ξεκινάει η πραγματική δουλειά όμως! Προχωράμε μαζί... Έγινε η φράση μας και θα παραμείνει γιατί μόνο όλοι μαζί μπορούμε», έγραψε χαρακτηριστικά σε story που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram τα ξημερώματα της Δευτέρας 9/10.

Κατσούλης αυτοδιοικητικές εκλογές