Ανατροπή: Ενώ είχε συμφωνήσει τους ακύρωσε τελικά; Τι συμβαίνει με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και την εκπομπή της Ζαρίφη

«Θα ζήσουμε πάντως χωρίς τον Δημήτρη Αλεξάνδρου»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή στη σημερινή εκπομπή του Happy Day του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, Δευτέρα 9 Οκτωβρίου, έδωσε μία πληροφορία σχετικά με το μισθό του Δημήτρη Αλεξάνδρου. Το γνωστό μοντέλο έχει απασχολήσει αρκετά τις τελευταίες μέρες με τα όσα δήλωσε για την συνεργασία του με την Σίσσυ Χρηστίδου και η συζήτηση προέκυψε μετά τις τελευταίες δηλώσεις του Νίκου Κοκλώνη (δείτε εδώ τι είπε ο παραγωγός).

Τι ειπώθηκε στην εκπομπή Happy Day για το Δημήτρη Αλεξάνδρου

Μετά από ένα ρεπορτάζ που έπαιξε στην εκπομπή το πάνελ ξεκίνησε να σχολιάζει την πιθανή αποχώρηση του μοντέλου από την εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη.

«Ουδείς αναντικατάστατος στο χώρο του θεάματος», ξεκίνησε να λέει ο Δημήτρης Παπανώτας. «Θα ζήσουμε πάντως χωρίς τον Δημήτρη Αλεξάνδρου», συμπλήρωσε η Τίνα Μεσσαροπούλου. «Χωρίς το Δημήτρη Αλεξάνδρου θα ζήσουμε», ξαναείπε ο δημοσιογράφος και η συνεργατιδά του έθεσε ένα ερώτημα «χωρίς τον Δημήτρη Ουγγαρέζο;».

«Αν θα είναι στη Ζαρίφη είναι ατόπημα. Δηλαδή το έχεις συμφωνήσει και μετά λες, αν θα είμαι;», άρχισε να σχολιάζει ο Κώστας Φραγκολιάς. «Μήπως δεν το είχε συμφωνήσει; Μήπως το πρότειναν κι αυτός...», τοποθετήθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Αφού πήγε στη φωτογράφιση», έθεσε ο συνεργάτης της, «Αφού πήγε γύρισε trailer», συμπλήρωσε η συνεργάτιδά της. «Κι ο Νίκος δεν αφήνει κάτι στον αέρα», είπε και πάλι ο συνεργάτης της. «Έχω μία πληροφορία, ότι αν και είναι καθημερινό, του έγινε μία μεγάλη μείωση μισθού», εξήγησε μετά η παρουσιάστρια. «Δεν ξέρω, αν ισχύει, γιατί δεν είμαι στην εταιρεία. Και ίσως όλο το παράπονό του και το κατηγορώ του, ξεκινάει από εκεί», δήλωσε, καθώς και «Σου λέει ήμουνα Σαββατοκύριακο με συγκεκριμένα χρήματα, και τώρα είμαι με πολύ λιγότερο σε καθημερινό;». «Άλλο αυτό», είπε κάποιος από το πάνελ.

,«Καλά εδώ εσείς μα λέτε, ότι τα χρήματα είναι το Α και το Ω», αντίκρουσε η παρουσιάστρια. «Εμείς κάνουμε και 40%, αυτός έκανε;», της αποκρίθηκε ο Δημήτρης Παπανώτας. «Ρε αγάπη μου, στις 12 Ιουλίου που λέει ο Νίκος, σου λένε τα καινούργια δεδομένα. Ή τα δέχεσαι, ή δε τα δέχεσαι», τόνισε ο άλλος κύριος της παρέας. «Μέχρι πρότινος μπορεί να πληρωνότανε και να μη δούλευε, κιόλας. Δεν έχει σημασία», υπογράμμισε η ξανθιά δημοσιογράφος. «Παιδιά, επειδή τα συζητήσαμε πολύ να προχωρήσουμε», κατέληξε η παρουσιάστρια.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα: