«Ήταν διαλυμένη μέσα της...» - Η σοκαριστική αποκάλυψη για την Ελεονώρα Μελέτη στο Πρωινό Σουσού

Σοκαρισμένη η Ελένη Τσολάκη

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Ήταν διαλυμένη μέσα της...» - Η σοκαριστική αποκάλυψη για την Ελεονώρα Μελέτη στο Πρωινό Σουσού

Τις δηλώσεις της Ελεονώρας Μελέτη για τα «κακά παιδιά» της ελληνικής τηλεόρασης σχολίασαν η Ελένη Τσολάκη και οι συνεργάτες της εκπομπής της του ΟΡΕΝ Πρωινό Σουσού, το πρωί της Δευτέρας 9/10.

Η παρουσιάστρια σε συνέντευξή της στην Ελένη Μενεγάκη την Παρασκευή 6/10 είχε μιλήσει για όλα όσα βίωσε την περίδο που παρουσίαζε τον Πρωινό στον ΑΝΤ1 και τις πιέσεις που είχε δεχτεί.

Όσα όσα σχολιάστηκαν στο Πρωινό Σουσού

«Ήταν συγκλονιστική και καταλαβαίνεις ότι αυτό που περιγράφει, επειδή είναι κάτι που δεν έχει σωματικά σημάδια, γίνεται με τρόπο που δεν μπορεί να αποδειχθεί ή να το καταλάβεις. Είναι ακόμα πιο δύσκολο να το ξεπεράσεις» σχολίασε η Ελένη Τσολάκη.

«Είχαμε επικοινωνία τότε. Προσπάθησαν να την κάνουν κάτι που δεν ήταν. Ήταν διαλυμένη μέσα της» πρόσθεσε ο δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης.

«Ακούω που λένε ότι αυτή η δουλειά Υπάρχουν περιπτώσεις ανθρώπων που δεν έχουν αυτό το «γερό στομάχι», που ακούω ότι θέλει αυτή η δουλειά. Φαντάσου τι κόπο θέλει όλο αυτό για να ισορροπήσεις και να το ξεπεράσεις» ανεφερε σοκαρισμένη η παρουσιάστρια.

Από την πλευρά της η Μαίρη Αυγερινοπούλου τόνισε: «Αυτό με το γερό στομάχι είναι μία καραμέλα πάντως. Αν είσαι ένας ευαίσθητος άνθρωπος και σε πιέζουν στη δουλειά. Χρειάστηκε να μπει στο νοσοκομείο, ήταν σε ιατρικό κέντρο η Ελεονώρα για αρκετό διάστημα».

Δείτε εδώ το βίντεο: