Το είχε φορέσει σε συναυλία του Μίκη Θεοδωράκη - Το φόρεμα που θα βάλει στο μεγάλο αντίο η Μαίρη Χρονοπούλου

Η ηθοποιός το είχε ονομάσει «Το Μπλε της Νύχτας»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η εκπομπή Πρωινό Σουσού, που προβάλλεται στον τηλεοπτικό σταθμό του Open και παρουσιάζει η Ελένη Τσολάκη, αποκάλυψε το πρωί της Δευτέρας 9/10 ποιο θα είναι το φόρεμα που θα βάλει η μεγάλη κυρία του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, Μαίρη Χρονοπούλου, στο τελευταίο της ταξίδι (δείτε εδώ το θρίλερ με την αποτέφρωσή της).

Το φόρεμα της Μαίρη Χρονοπούλου στο τελευταίο αντίο

Είναι ένα ένδυμα, το οποίο η ίδια αγάπησε πολύ και είχε φορέσει στη συναυλία αφιέρωμα στο Μίκη Θεοδωράκη. Ο σχεδιαστής του ρούχου είναι ο Χάρης Τσιάρας, ο οποίος μίλησε και στην εκπομπή. «Αυτό το φόρεμα το φόρεσε στο Κατράκειο», είπε αρχικά ο σχεδιαστής.

Το ρούχο η ηθοποιός το έλεγε το Μπλε της Νύχτας. «Το είπε μεταξύ σοβαρού και αστείο (να βάλει αυτό το φουστάνι). Και ειλικρινά, όταν μου το είπε, της λέω Μαίρη, άστο αυτό. Μην το συζητάς», σχολίασε ο σχεδιαστής. «Και μου το έστειλε. Ήθελε να αδυνατήσει και να της κάνω κάποιες εφαρμογές, και θα ερχόταν για πρόβα», πρόσθεσε. «Συνέβη αυτό, που συνέβη, το μοιραίο», άρχισε να λέει, «Είχαμε κανονίσει και πρόβα πριν από 15 μέρες. Είχε κάποια προβλήματα, αλλάξαμε την πρόβα. Πάντα ερχόταν με γλυκά».

«Αυτό το φόρεμα, εγώ θα το δώσω σε αυτούς τους ανθρώπους, που είναι κοντά της, και να το φορέσει στο τελευταίο της ταξίδι», ανακοίνωσε. «Ο οίκος μόδας έχει ράψει όλες τις μεγάλες ηθοποιούς. Η Χρονοπούλου ήταν κυρία με "Κ" κεφαλαίο. Την έζησα από κοντά και αυτό που θα κρατήσω από την κυρία αυτή, είναι, ότι ήταν πάντα με το χαμόγελο στα χείλη, παρόλο τα προβλήματά της. Συνέχεια τραγούδαγε εδώ μέσα και θυμόταν όλους τους στίχους», δήλωσε ο σχεδιαστής.

Θα κρατήσει αυτές τις αναμνήσεις και την ευγένειά της, όσοι τη γνώρισαν από κοντά και όσοι δεν είχαν την τύχη και την τιμή ειπώθηκε στην εκπομπή, αλλά και από το μεγάλο σχεδιαστή.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα:

Δείτε παρακάτω το φόρεμα:

χρονοπούλου