«Η Μαίρη ήταν αντισυμβατική, θα είναι αντισυμβατικό και το τελευταίο αντίο...» - Η αποκάλυψη του Μάκη Δελαπόρτα για την Μαίρη Χρονοπούλου

Πότε θα βγει το δελτίο τύπου

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Η Μαίρη ήταν αντισυμβατική, θα είναι αντισυμβατικό και το τελευταίο αντίο...» - Η αποκάλυψη του Μάκη Δελαπόρτα για την Μαίρη Χρονοπούλου

Για την Μαίρη Χρονοπούλου, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή το μεσημέρι της Παρασκευής 6/10, μίλησε ο Μάκης Δελαπόρτας την Δευτέρα 9/10 στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο αντισυμβατικό αντίο στην ελληνίδα σταρ.

Τι ανέφερε ο Μάκης Δελαπόρτας για το αντισυμβατικό αντίο στη Μαίρη Χρονοπούλου

«Είναι γνωστό πως η σχέση μας ήταν πολλά χρόνια, ήταν σχέση αγάπης, αλληλοεκτίμησης, πάντα δίπλα μου πάντα δίπλα της. Περάσαμε πάρα πολλές στιγμές. Τη γνωρίζω από 17 ετών. Η σχέση μας εξελίχθηκε με τα χρόνια που πέρασαν και τώρα αυτές οι ημέρες είναι πραγματικά πολύ δύσκολες για εμένα.» ανέφερε αρχικά ο Μάκης Δελαπόρτας.

«Η Μαίρη Χρονοπούλου δεν έχει α’ βαθμού συγγενείς. Έχει κάποιες δεύτερες και τρίτες ξαδέλφες. Δεν μπορούν όμως εκείνες να υπογράψουν ώστε να γίνουν οι επόμενες κινήσεις. Η ίδια ήθελε την αποτέφρωση.»

Δείτε επίσης:Ο πραγματικός λόγος που καθυστερεί η αποτέφρωση της μεγάλης σταρ

«Υπάρχει μία σειρά από διαδικασίες που πρέπει να γίνουν μέχρι την αποτέφρωση κι αυτό δεν είναι πολύ εύκολο. Πρέπει να δοθεί εισαγγελική εντολή. Η γυναίκα ήταν 2-3 ώρες μόνη της, δυστυχώς παραπάτησε, έπεσε και χτύπησε. Γι’ αυτό εισαγγελέας ή ιατροδικαστής πρέπει να δουν τους λόγους. Να γίνει νεκροψία. Kαι αυτό θα πάρει κάποιες ημέρες. Στη συνέχεια κάποιοι φίλοι θα της κάνουμε αυτό που ήθελε ως το τελευταίο αντίο. Η Μαίρη ήταν αντισυμβατική, θα είναι αντισυμαβτικό και το τελευταίο αντίο. Σε δύο μέρες θα βγει το δελτίο τύπου από εμας.» ανέφερε.