«Έχουμε εκτεθεί» - Η αμήχανη απάντηση του Σάκη Κατσούλη για τον γάμο με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Ξανά στο Survivor το ζευγάρι;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Έχουμε εκτεθεί» - Η αμήχανη απάντηση του Σάκη Κατσούλη για τον γάμο με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Η κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, συνάντησε την Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Σάκη Κατσούλη στους δρόμους της Αθήνας. Οι δυο τους, λοιπόν, παραχώρησαν μερικές δηλώσεις σχετικά με την προσωπική τους ζωή και τα σχέδιά τους για γάμο.

Μάλιστα, απάντησαν και για την πιθανότητα του να βρεθούν ξανά στο Survivor, μιας που ακούγεται πως θα υπάρξει νέος κύκλος, πιθανότατα με κάποια από τα "αστέρια" του ριάλιτι ξανά. Αν και έχουν βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο ήδη δύο φορές, φαίνεται πως δεν αποκλείουν και την τρίτη.

Δείτε επίσης: «Είναι κακόβουλο και κακοπροαίρετο! Προσπαθεί να πετύχει κάτι μέσα από αυτό και...» - Η αντίδραση της Ρουμελιώτη στα μηνύματα που δέχεται για τον Κατσούλη

Η απάντηση Κατσούλη & Ρουμελιώτη για τον επικείμενο γάμο τους

«Δεν ξέρω τι θα γίνει, το μέλλον θα δείξει, αλλά είμαστε πολύ καλά, αυτό κοιτάμε πάνω απ’ όλα. Θα δείτε γάμο κάποια στιγμή, έχουμε εκτεθεί», είπε αρχικά ο Σάκης Κατσούλης.

Για το ενδεχόμενο της εμφάνισής τους σε κάποια εκπομπή στην τηλεόραση, δήλωσε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Δεν είναι ο σκοπός μας η τηλεόραση. Αν προκύψει κάτι, με μεγάλη χαρά», ενώ για την συμμετοχή τους σε άλλο ένα Survivor, επισήμανε: «Μου αρέσει το project, αλλά υπάρχουν και δουλειές πίσω. Παρόλα αυτά, εάν ποτέ μας γίνει πρόταση θα το σκεφτούμε πολύ καλά».

Πόσους σταυρούς πήρε ο νικητής του Survivor All Star στο πλευρό του Νίκου Χαρδαλιά στις αυτοδιοικητικές εκλογές

Ο Νίκος Χαρδαλιάς με το απίστευτο ποσοστό του 47,31% κατάφερε να πάρει ξεκάθαρο προβάδισμα έναντι του, μόλις, 15,17% του Γιώργου Ιωακειμίδη κι από τον πρώτο γύρο να κερδίσει την Περιφέρεια Αττικής στις εκλογές της Κυριακής 8/10. Ωστόσο, τώρα, αυτό που συγκεντρώνει το περισσότερο ενδιαφέρον είναι οι σταυροί υποψηφίων με την παράταξη του Νίκου Χαρδαλιά να εκλέγει 51 Περιφερειακούς Συμβούλους, ανάμεσα στους οποίους αρκετά γνωστά ονόματα, όπως και του Σάκη Κατσούλη.

Ο Θάνος Ασκητής στον Βόρειο Τομέα Αθηνών πήρε 19.023 σταυρούς, ενώ στον Νότιο Τομέα Αθηνών, ο Μανώλης Σφακιανάκης... σάρωσε με 15.832 σταυρούς προτίμησης. Υψηλές επιδόσεις είχε ο Μιχάλης Ζαμπίδης με 12.608 σταυρούς, όπως και η Βασιλική Μιλλούση με 11.536. Η τραγουδίστρια, Μπέσσυ Αργυράκη πήρε επίσης 9.484 σταυρούς ενώ ο πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας, Σοφοκλής Σχορτσανίτης συγκέντρωσε 6.175 σταυρούς.

Στον Δυτικό Τομέα Αθηνών, ο γνωστός από τη συμμετοχή του στα ριάλιτι επιβίωσης, Survivor, Σάκης Κατσούλης, συγκέντρωσε 6.190 σταυρούς προτίμησης.

Το πρώτο μήνυμά του

«Άλλο ένα υπέροχο ταξίδι έφτασε επιτέλους στο τέλος του! Οφείλω τα πάντα σε εσάς! Για ακόμη μια φορά το ευχαριστώ έγινε μια μικρή λέξη μπροστά στα όσα νιώθω! Από αύριο ξεκινάει η πραγματική δουλειά όμως! Προχωράμε μαζί... Έγινε η φράση μας και θα παραμείνει γιατί μόνο όλοι μαζί μπορούμε», έγραψε χαρακτηριστικά σε story που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram τα ξημερώματα της Δευτέρας 9/10.

Κατσούλης αυτοδιοικητικές εκλογές