Ο Γιατρός: «Πάλι μας κάνανε την καρδιά περιβόλι...» - Θύελλα αντιδράσεων μετά το χθεσινό επεισόδιο

«Εξαιρετικοί όλοι...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Ο Γιατρός: «Πάλι μας κάνανε την καρδιά περιβόλι...» - Θύελλα αντιδράσεων μετά το χθεσινό επεισόδιο

Η επιτυχημένη δραματική σειρά του Alpha, Ο Γιατρός μετά από κάθε επεισόδιο έχει καταφέρει τόσο με τις εξελίξεις, που είναι κάθε φορά και πιο καταιγιστικές, όσο και με την υποκριτική δεινότητα των συντελεστών, να γοητεύσει το τηλεοπτικό κοινό. Το ίδιο, λοιπόν, έγινε και στο επεισόδιο της Δευτέρας 9/10, με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη.

Το Twitter αποθεώνει τον "Γιατρό"

Η σειρά έχει προβάλει παρά μόνο λίγα επεισόδια και το κοινό έχει παρακολουθήσει ένα μικρό μέρος από την ιστορία, κάτι που είναι αρκετό - όπως φαίνεται - για να υποκλιθεί στο υποκριτικό μεγαλείο του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, ο οποίος είναι και ο βασικός πρωταγωνιστής (δείτε εδώ τι είχε αποκαλύψει ο ηθοποιός για το ρόλο του).

Σε κάθε σκηνή ερχόμαστε όλο και πιο κοντά στο να καταλάβουμε, πως έχει δημιουργηθεί αυτή η κατάσταση, πως ο Ανδρέας θα καταφέρει να ορθοποδήσει, να βρει τη μνήμη του και να αποκατασταθεί η εικόνα του στην οικογένειά του, και στη δουλειά του. Κάτι αντίστοιχο έγινε και στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο, της Δευτέρας 9 Οκτωβρίου, όπου το αγαπημένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το Twitter αποθέωσε τον γνωστό ηθοποιό, αλλά και τη σειρά.

Δείτε παρακάτω τι έγραψε το τηλεοπτικό κοινό στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο 10/10

Επεισόδιο 05

Ο Ανδρέας καταφέρνει να μπει στο email του και έρχεται αντιμέτωπος με κάτι που τον διαλύει και τον κάνει να παραιτηθεί από το νοσοκομείο. Η κίνησή του αυτή σκάει σαν κεραυνός εν αιθρία και κυρίως για τη Σοφία που είχε αποφασίσει να του μιλήσει για το παρελθόν τους. Όταν όμως έρχεται στο νοσοκομείο μια παλιά σταρ του ελληνικού κινηματογράφου η οποία δεν δέχεται να την εξετάσει κανένας άλλος εκτός από τον διευθυντή Ανδρέα Βρεττό, η Σοφία βρίσκει την ευκαιρία να του ζητήσει να γυρίσει πίσω άτυπα: «Σε παρακαλώ, κάνε το και μετά φύγε», του λέει. Η Δανάη προσπαθεί να αντιμετωπίσει το θέμα που έχει με τη μητέρα της, έχοντας δίπλα της για στήριγμα τον Δημήτρη. Ο Ανδρέας δίνει κατά λάθος ένα αποσυρμένο φάρμακο σε μια ασθενή, πράγμα που της προκαλεί επιληπτική κρίση, φέροντας το νοσοκομείο αντιμέτωπο με πιθανές μηνύσεις εκατομμυρίων. Τελικά όμως αυτό το λάθος του Ανδρέα θα καταλήξει να σώσει την ασθενή και να τη βοηθήσει να σταθεί ξανά στα πόδια της. Η Άννα εντυπωσιασμένη από τον τρόπο που ο Ανδρέας χειρίστηκε το όλο θέμα, καταλήγει να μην κάνει δεκτή την παραίτησή του και του ζητάει με κάποιον τρόπο να παραμείνει στο νοσοκομείο: «Ακόμα και έτσι ξέρεις ποιο είναι το σωστό! Έσωσες μια ζωή εκεί που όλα φαίνονταν μαύρα, έτσι δεν δέχομαι την παραίτησή σου! Θα μείνεις, αλλά σε διαφορετικό πόστο», του λέει και ο Μάρκος αναγκάζεται να βρει άλλο τρόπο για να απαλλαγεί απ’ αυτόν.

GUESTS:

Αντριάνα Αντρέοβιτς (Μάγδα), Ναταλία Καλημερατζή (Βίκυ), Πάνος Κρανιδιώτης (Μπάμπης), Μαριέλα Δουμπού (Φανή), Καίτη Ιμπροχώρη (Μπέτυ), Περικλής Αλμπάνης (Προκόπης)