«Βρίσκω αισχρό όλοι στο facebook και στο Instagram που βρήκαν μια...» - Το σχόλιο μετά το θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου

«Είναι σπουδαίο κεφάλαιο του ελληνικού κινηματογράφου»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα παραχώρησε ο Νίκος Αποστολόπουλος. Σχολίασε λοιπόν στο MEGA, τόσο τα τηλεοπτικά πρόσωπα, όσο και το φαινόμενο Στέφανος Κασσελάκης, μετά την δήλωση του περί απόκτησης οικογένειας με τον σύζυγό του Tyler. Επίσης, αναφέρθηκε στο θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου που βύθισε στη θλίψη την ελληνική τηλεόραση.

Η συνέντευξη του Νίκου Αποστολόπουλου

Αρχικά απάντησε για ορισμένες κυρίες της τηλεόρασης:

«Η Κατερίνα Καινούργιου θα ήθελα να βρει έναν καλό άνθρωπο να την αγαπάει και να την νοιάζεται, είναι αρκετά ανασφαλής σαν άνθρωπος», είπε.

Για την Φαίη Σκορδά και το Fays Time, όπως και για την Ιωάννα Μαλέσκου, σχολίασε: «Η εκπομπή της δεν κυλάει και η ώρα είναι ακατάλληλη. Επειδή οι άλλες εκπομπές έχουν αναμασήσει όλα αυτά που θα πει, είναι σαν ένα μπαλόνι ξεφούσκωτο. Την έχουν βάλει σαν κυριούλα να λέει κάτι θεματάκια. Και το πάνελ δεν κολλάει, ξεψυχάς. Και η Μαλέσκου πρέπει να επιστρέψει στην τηλεόραση αλλά και αυτή έχει πολλές ανασφάλειες»

«Δε θα μου λείψει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Το ταλέντο της είναι να είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Λίγο είναι αυτό;», ανέφερε στην συνέχεια.

Επίσης, ρωτήθηκε και για την πρόσφατη δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη σχετικά με τα παιδιά, που προκάλεσε σάλο: «Ήταν η χαριστική βολή για εμένα. Θεωρώ ηλίθιο να λέει αυτές τις κουβέντες, ότι δεν ξέρει να μεγαλώσει ένα κορίτσι και να θέλει δύο αγόρια. Δεν λέγονται αυτές οι κουβέντες. Τα μανταλάκια είναι για τα περιοδικά. Ζούσαμε ως τώρα την "μπισμπικιάδα", τώρα έχουμε την "κασσελεκιάδα"», σχολίασε.

Το σχόλιο του μετά το θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου

Σε ερώτηση για το θάνατο της αγαπημένης Μαίρης Χρονοπούλου (δείτε που θα γίνει η αποτέφρωση), δήλωσε: «Είναι σπουδαίο κεφάλαιο του ελληνικού κινηματογράφου. Για αυτό το βρίσκω αισχρό όλοι στο facebook και στο Instagram βρήκαν μια φωτογραφία με τη Μαίρη και την ανέβασαν, ότι την γνώρισαν. Αυτό το θεωρώ πάρα πολύ αισχρό. Θυμάμαι τον τρόπο που σε άγγιζε με τα χέρια της, είχε έναν τρόπο να σου πιάνει τα χέρια πολύ δυνατό. Είχε ενέργεια απίστευτη».