«Είχε βάλει κάτι στα χέρια της και μετά...» - Αποκάλυψη για τη Μαίρη Χρονοπούλου λίγο μετά το θάνατό της

«Είχε την ενέργεια νέας γυναίκας»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο γνωστός σεναριογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός, Νίκος Μουρατίδης προέβη σε μία σημαντική αποκάλυψη για τη Μαίρη Χρονοπούλου λίγο μετά το θάνατό της, σε ζωντανή επικοινωνία που είχε με την εκπομπή "Mega Καλημέρα".

Τι αποκάλυψε o Μουρατίδης για την Μαίρη Χρονοπούλου

Ο Νίκος Μουρατίδης είχε γράψει το σενάριο για την αγαπημένη σειρά "Μάνα είναι μόνο μία", στην οποία πρωταγωνιστούσε η μεγάλη κυρία του κινηματογράφου και του θεάτρου. «Έχω να σας πω πολλά, γιατί πριν από 30 χρόνια έγραψα ένα σενάριο και ήθελα τη Μαίρη Χρονοπούλου πρωταγωνίστρια, ντε και καλά», δήλωσε, για δύο λόγους. Αφενός επειδή η ηθοποιός δεν είχε κάνει τηλεόραση, αφετέρου επειδή ήταν μία μεγάλη σταρ του κινηματογράφου.

«Όταν κάναμε το πρώτο ραντεβού έπαθα ένα μικρό σοκ. Ήξερα, ότι η Χρονοπούλου ασχολιόταν πάρα πολύ με τις πλαστικές επεμβάσεις, αλλά όταν ήρθε στο ραντεβού με τα πρησμένα χείλια έπαθα σοκ», αποκάλυψε. «Αλλά εν πάση περιπτώσει το κάναμε. Δύσκολος άνθρωπος», ανέφερε. «Θρύλος για τον κινηματογράφο μας και το θέατρο, αλλά δύσκολος άνθρωπος. Κάθε εβδομάδα τσακωνόμασταν», κατέληξε. «Είχε κολλήματα. Ξέρεις, πως είναι η τηλεόραση. Βιαζόμαστε. Η Μαίρη, όταν αισθανόταν, ότι δεν έπεφτε καλά το φως, ή τα μαλλιά της, έκανε σαρδάμ και σταμάταγε το γύρισμα και άντε πάλι από την αρχή», εξήγησε ο παραγωγός.

Ταυτόχρονα, αποκάλυψε επίσης, πως «τα χέρια της είχανε καεί. Είχε βάλει κάτι στα χέρια της και μετά πήγε να ανάψει τσιγάρο, πήραν φωτιά. Και είχαν καεί τα χέρια της». Δεν είναι απαράδεκτο για μία γυναίκα του βελινικούς της να έχει τέτοιες απαιτήσεις, σημείωσε. «Είχε πλάκα σε ένα επεισόδιο είχαμε φέρει γκεστ μία ηθοποιό, για να κάνει τη μαμά της Χρονοπούλου, του ρόλου εννοώ. Και έρχεται κάποια στιγμή και μου λέει στο αφτί μου, "με περνάει δύο χρόνια και παίζει τη μαμά μου"», θυμάται γελώντας.

«Είχε την ενέργεια νέας γυναίκας. Όταν ερχότανε στο πλατό, ερχότανε σα μία μεγάλης ηλικίας γυναίκα. Μόλις καθόταν κάτω από τα φώτα όλα άλλαζαν. Είχα μείνει, το κοίταζα και λέω δεν το πιστεύω», φανέρωσε. «Ξέρω μου έλεγε, ότι είσαι ταύρος και είμαι καρκίνος και σου σπάω τα νεύρα», είπε με χιούμορ, «αγκαλιές, φιλιά και την άλλη εβδομάδα, πάλι σφαζόμασταν». «Εντάξει, όλα αυτά συμβαίνουν μέσα στις δουλειές. Η Μαίρη ήταν πάρα πολύ χρήσιμη ηθοποιός», κατέληξε.

«ήταν πολύ χρήσιμο εργαλείο για τον κινηματογράφο, το θέατρο και την τηλεόραση η Μαίρη Χρονοπούλου», έκλεισε ο παραγωγός.,

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα: