«Θα γεννήσουνε παιδί; Και ποιος θα είναι η μαμά;» - Καταπέλτης η Χρυσούλα Διαβάτη για τις δηλώσεις του Κασσελάκη

«Το θηλυκό ας το καταργήσουν»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Θα γεννήσουνε παιδί; Και ποιος θα είναι η μαμά;» - Καταπέλτης η Χρυσούλα Διαβάτη για τις δηλώσεις του Κασσελάκη

Τις δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη σχετικά με την επιθυμία του να αποκτήσει μαζί με τον σύντροφο του δύο αγόρια, σχολίασε το πρωί της Τρίτης 10/10 η Χρυσούλα Διαβάτη η οποία μίλησε στην εκπομπή Το Πρωινό του ΑΝΤ1 και στον Γιώργο Λιάγκα.

Το ξέσπασμα της Χρυσούλα Διαβάτη για τον Στέφανο Κασσελάκη

«Η μητέρα γη, η μητέρα Παναγία, η μητέρα Ελλάδα και η μητέρα που κάνει τα παιδιά δεν καταργείται. Δεν τα ξέρω αυτά τα καινούργια. Εσείς που ασχολείστε με αυτά, τα ξέρετε. Θα γεννήσουνε παιδί; Και ποιος θα είναι η μαμά; Κι εγώ που είμαι μητέρα έχω καταργηθεί και όλες οι μητέρες έχουν καταργηθεί. Μόνο που οι μητέρες που ακούνε αυτά τα πράγματα, χέ@καν αν τη λένε μητέρα ή πατέρα ή θείο. Δεν με αφορούν εμένα αυτά. Δεν τα ξέρω, ούτε επιθυμώ να τα μάθω, κάντε ότι καταλαβαίνετε», ανέφερε αρχικά η Χρυσούλα Διαβάτη.

«Εγώ τελειώνω εδώ τη ζωή μου και είμαι ευχαριστημένη που δεν θα προλάβω να δω ακόμη χειρότερα, αυτό έχω να πω. Το θηλυκό ας το καταργήσουν, άμα μπορούν ας το καταργήσουν. Εμένα δεν με αφορά το θέμα, καταλάβατε. Τα έχω ξεπεράσει αυτά, ανήκω αλλού, είμαι από άλλο πλανήτη». κατέληξε.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Οι δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα για τον Στέφανο Κασσελάκη

Για το συγκεκριμένο θέμα είχε μιλήσει το πρωί της Δευτέρας 9/10 και ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας, στην εκπομή Super Κατερίνα στον AlphaTv.

«Παρ’ ότι τον συμπαθώ ιδιαίτερα από αυτό το λίγο που τον έχω γνωρίσει, θεωρώ ότι πολλές δηλώσεις του είναι εντελώς ατυχείς. Αυτό με τα αγόρια μου έχει ξενίσει κι εμένα πάρα πολύ. Είναι τελείως λάθος του και θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη, αν και νομίζω ότι το έχει κάνει ήδη με τον τρόπο του» δήλωσε ηθοποιός.

«Εγώ προσωπικά με το θέμα της παρένθετης μητέρας έχω μεγάλο πρόβλημα. Διότι η παρένθετη δεν παύει να είναι μητέρα. Επίσης, παρένθετη μπορεί να είναι και η μητέρα που δίνει το ωάριο και η μητέρα που το κυοφορεί. Άρα όλες αυτές οι γυναίκες που το κάνουν αυτό δεν έχουν καμία ψυχολογική σύνδεση με αυτό που βγαίνει από τη μήτρα τους; Εκεί θέλω να το πάω το θέμα».

«Οι γυναίκες που το κάνουν για να εξυπηρετήσουν ή για να πληρωθούν είναι το ίδιο;» κατέληξε.

Δείτε εδώ το βίντεο: