«Στη σύγχρονη δημοκρατία πρέπει να ακούγονται οι Μπέοι» - ''Σάλος'' με την δήλωση του Γιώργου Λιάγκα για τον Δήμαρχο Βόλου

«Δε μου αρέσει να κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Στη σύγχρονη δημοκρατία πρέπει να ακούγονται οι Μπέοι» - ''Σάλος'' με την δήλωση του Γιώργου Λιάγκα για τον Δήμαρχο Βόλου

Θα λέγαμε με βεβαιότητα, πως ο Αχιλλέας Μπέος αποτελεί το πρόσωπο των ημέρων, τόσο πριν από τις αυτοδιοικητικές εκλογές, όσο και μετά το προβάδισμα, που πήρε εκλεγμένος ως Δήμαρχος Βόλου.

Το λιγότερο προβληματικές είναι οι στάσεις του Δημάρχου Βόλου, όπως και η ομοφοβική δήλωση, που έκανε την βραδιά των εκλογών με τον Άρειο Πάγο να επεμβαίνει την επόμενη κιόλας των ομοφοβικών δηλώσεων του.

Δείτε επίσης: Έλενα Ακρίτα: Κατέθεσε αγωγή κατά του Αχιλλέα Μπέου - Το 6ψήφιο ποσό που ζητά

Από τη μεριά του ο Γιώργος Λιάγκας την Τρίτη (10/10) μέσα από την εκπομπή, που παρουσιάζει ''Πρωινό'' εξέφρασε την δική του γνώμη αναφορικά με την προσωπικότητα του Αχιλλέα Μπέου και τις επικίνδυνες για την κοινωνία δηλώσεις του.

Η τοποθέτηση του Γιώργου Λιάγκα με τον σάλο για τον Αχιλλέα Μπέο

«Το θέμα τι είναι στη σύγχρονη Δημοκρατία πρέπει να ακούγονται οι Μπέοι, οι απόψεις του, εγώ λοιπόν νομίζω ότι πρέπει ακούγονται, έτσι η κοινωνία πάει μπροστά. Η κοινωνία πάει και με πόνο μπροστά. Το να ακούγεται και κάποιοι, που τον χειροκροτούνε για εμένα είναι καλό, γιατί βλέπεις ποιες είναι οι λάθος απόψεις, ποιοι τις εκφράζουν και με ποια πλευρά της ιστορίας θες να τοποθετηθείς», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Το ξέσπασμα του Γρηγόρη Βαλλιανάτου για την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα

Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Το Πρωινό του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1. Οι δυο τους είχαν έναν σύντομο διάλογο σχετικά με όσα ακούγονται στον αέρα της εκπομπής σε θέματα που αφορούν ομοφυλόφιλους.

«Οι δημοσιογράφοι πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους. Η δουλειά τους είναι να βγάζουν τους Μπέους και να τους βάζουν στο πλαίσιο της δικής τους δημοσιογραφική δεοντολογίας. Δεν το κάνουν» ανέφερε.

«Όχι όλοι, κάποιοι το κάνουν. Πάρε και δες τι δική μας εκπομπή χθες να δεις πως σφαχτήκαμε» απάντησε από την πλευρά του ο Γιώργος Λιάγκας.

«Η δική σας εκπομπή αφήνει ασχολίαστα τέρατα.» είπε ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος.