Ευχάριστα νέα για την Βίκυ Καγιά - Σε ρόλο παρουσιάστριας μετά το τέλος της από το Star

Και όμως είναι επίσημο!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Βίκυ Καγιά αποτελεί ένα πρόσωπο, που γνωρίσαμε σε πρώτο επίπεδο μέσα από την πορεία της στο χώρο της μόδας και του modeling και στη συνέχεια τη μάθαμε ακόμα καλύτερα από την απόφασή της να ενασχοληθεί με την παρουσίαση.

Και επίσημα είναι γνωστό, πως η Βίκυ Καγιά θέλει φέτος να κάνει ένα διάλλειμα από τα τηλεοπτικά, όχι όμως και συνολικά από τις πασαρέλες, που τόσο αγαπάει, καθώς την Τρίτη (10/10) κυκλοφόρησε μία ευχάριστη ανακοίνωση για εκείνη.

Δείτε επίσης φωτογραφίες από τα 45α γενέθλια της Βίκυς Καγιά στη Μύκονο.

Η ευχάριστη ανακοίνωση για την Βίκυ Καγιά

Το MadWalk 2023 έρχεται για 13η συνεχόμενη χρονιά, τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου, στο Tae Kwon Do! Στο μοναδικό θεσμό στη χώρα που ενώνει με κύρος τη μουσική με τη μόδα, hostess της βραδιάς θα είναι η Βίκυ Καγιά, η οποία θα παρουσιάσει ξεχωριστά catwalks με δημιουργίες από κορυφαίους Έλληνες σχεδιαστές και fashion brands, καθώς και εντυπωσιακά performances από αγαπημένους καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό!

Φέτος, το MadWalk 2023 παρουσιάζει τους «The Fashion Heroes», τους δικούς του fashion ambassadors, Άννα Μαρία Βελλή, Φωτεινή Αριστακεσιάν, Δανάη Γεωργαντά και το μοντέλο Edward Stergiou, οι οποίοι θα συμμετέχουν στα επιμέρους projects που θα ανακοινωθούν σύντομα, στο πλαίσιο του θεσμού.

Το MEGA έχει εξασφαλίσει την αποκλειστική τηλεοπτική προβολή και θα παρουσιάσει ένα μοναδικό τηλεοπτικό show σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί!

Η σπάνια αποκαλυπτική συνέντευξή της 28 χρόνια πριν

Μια συνέντευξη της με τη Βίκυ Καγιά, 28 χρόνια πριν, μοιράστηκε η Νανά Παλαιτσάκη το πρωί της Τετάρτης 4/10, από το προσωπικό της αρχείο, στη στήλη "Τι θυμήθηκες τώρα" της εκπομπής Mega Καλημέρα.

Στο βίντεο βλέπουμε το γνωστό μοντέλο, αρκετά χρόνια νεότερο, να μιλά για τα αρνητικά σχόλια που δεχόταν, για τις ανακρίβειες που είχαν ειπωθεί για εκείνη αλλα και για τα fake news που είχε να αντιμετωπίσει.

«Είχαν γράψει για εμένα ότι "Η Βίκυ Καγιά ψάχνει να βρει απεγνωσμένα τον πλαστικό της χειρουργό" Το οποίο ήταν ένα μεγάλο ψέμα. Αυτοί οι άνθρωποι διαθέτουν μεγάλη φαντασία.»

«Δεύτερο μεγάλο ψέμα... Μετά το βίντεο κλιπ μου με τον Λευτέρη Πανταζή, οι εφημερίδες έγραφαν: “Η Βίκυ Καγιά οργίασε στη βίλα των οργίων με τον Λευτέρη Πανταζή”. Αυτό είναι ένα άλλο τεράστιο ψέμα.»

«Δεν δίνω ποτέ δικαιώματα και δεν θέλω να απαντάω σε τηλεφωνήματα δημοσιογράφων. Είναι αντιεπαγγελματικό να με παίρνουν στο σπίτι μου, ενώ πρώτα δεν έχουν συνεννοηθεί με το γραφείο μου. Γιατί έχουν γραφτεί για εμένα τεράστιες “χοντράδες”, επειδή αρνούμαι να δώσω συνεντεύξεις. Θεωρώ ότι φθείρεται η προσωπικότητα κάποιου, με το να δίνει συνέχεια συνεντεύξεις και να αναγκάζεται να παρευρίσκεται παντού. Είχα πει σε μια συνέντευξή μου ότι η μάνατζέρ μου χτίζει την καριέρα μου και ακόμα και αυτό παρεξηγήθηκε» ανέφερε

Σχετικά μετα χρήματα που έπαιρνε, η Βίκυ Καγιά είπε:

«Έχω βγάλει αρκετά λεφτά όντως, αλλά πλούσια νιώθω μέσα μου. Έχω μάθει πολλά πράγματα και έχω γνωρίσει πολλούς ανθρώπους. Τα χρήματα είναι το τελευταίο πράγμα που με ενδιαφέρει».

Δείτε εδώ το βίντεο: