Ιωάννα Τούνη: «Δεν ξέρω πως να το σταματήσω...» - Η αποκάλυψη για τον 9 μηνών γιο της

Update για μωράκι!

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η γνωστή Influencer και επιχειρηματίας, Ιωάννα Τούνη προχώρησε σε μία δημόσια εξομολόγηση μέσα από story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, που αφορά τον μικρό Πάρη (δείτε εδώ την προίκα του παιδιού).

Τι είπε η επιχειρηματίας για το γιο της

Ο μικρός Πάρης έγινε εννέα μηνών και από τα όσα αποκάλυψε η μητέρα του εξακολουθεί να τον θηλάζει. Επειδή, όπως είπε τη ρωτάνε, εάν θηλάζει ακόμα, απάντησε «Ναι, θηλάζω ακόμα δεν έχω καταφέρει να τα κόψω». Βέβαια, συμπλήρωσε «αλλά το μωρό τρώει τα πάντα, όλη μέρα μπορεί να τρώμε». «Όλη μέρα το μπουκώνω φουλ. Φουλ του δίνω και λίγα αλεσμένα. Και φουλ του δίνω να τρώει μόνος του», κάτι το οποίο, όπως μαρτύρησε της αρέσει πάρα πολύ.

Αυτό που ξεχωρίζει είναι το να είναι αυτόνομο το μωράκι, «κι έτσι να τρώει δυναμικά ό,τι θέλει». «Αλλά το βράδυ το βυζί, πάει κι έρχεται σύννεφο», είπε ανοιχτά στους ακολούθους της. «Δηλαδή ξυπνάμε εμείς το βράδυ σίγουρα, ανά μία, μιάμιση ώρα , και τρώμε», εξήγησε. «Και είναι συναισθηματικό, το ξέρω, αλλά δεν το σταματάει», πρόσθεσε. «Δεν ξέρω, πως να το σταματήσω, έχω κάνει και σεμινάριο αποθηλασμού», φανέρωσε στην κάμερα.

Τέλος, ανέφερε, πως έχει δοκιμάσει πολλές τεχνικές, ώστε να σταματήσει αυτή η διαδικασία. Όμως, τίποτα από όλα αυτά δεν είχε αποτέλεσμα, «προς το παρόν βυζάκι», έκλεισε.

Δείτε παρακάτω το story από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

Ο λόγος που με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου κάνουν couple therapy

Με ένα insta story της Ιωάννας Τούνη μάθαμε, πως αυτή και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κάνουν συνεδρίες couple therapy. Όπως η ίδια ανέφερε στο βίντεο δεν είναι η πρώτη φορά, που εκείνη και ο Δημήτρης επισκέπτονται ειδικό σύμβουλο σχέσεων, καθώς όπως όλα τα ζευγάρια, έτσι και εκείνοι έχουν τις δικές τους διαφωνίες.

«Περιμένω το Δημήτρη, που έχει πάει βόλτα τα σκυλιά να έρθει γιατί σε λίγο έχουμε συνεδρία couple therapy, γιατί είμαστε τρελοζεύγαρο φυσικά, για να μην σκοτωνόμαστε συνέχεια. Είχαμε ξανακάνει μία, δύο συνεδρίες παλιότερα, αλλά τώρα έχουμε να κάνουμε μήνες πολλούς, πριν το καλοκαίρι! Θα σας ενημερώσω, αν λυθούν τα θέματα», είπε η Ιωάννα Τούνη πρόσφατα.

Δείτε εδώ τι ακριβώς είναι το couples therapy και σε ποια 4 σημεία βοηθά την σχέση.