Αποκλειστικό - Μαρία Τζομπανάκη: Μιλάει για τα μυστικά ομορφιάς της στο youweekly.gr

Τι κάνει η πρωταγωνίστρια του «Σασμού» για να παραμένει φρέσκια και λαμπερή!

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
Φωτογραφίες: Κώστας Καπαρελιώτης, Styling: Έλενα Οικονόμου & Ilias Wia, Κοστούμι: Forel, Σκουλαρίκια: The Grecian, thegrecian.gr
Φωτογραφίες: Κώστας Καπαρελιώτης, Styling: Έλενα Οικονόμου & Ilias Wia, Κοστούμι: Forel, Σκουλαρίκια: The Grecian, thegrecian.gr

Μια υπέροχη κυρία που παρά το πέρασμα των χρόνων διατηρείται σε άψογη φόρμα. Η Μαρία Τζομπανάκη, από τις πιο γοητευτικές πρωταγωνίστριες έχει δικά της μυστικά που τα εφαρμόζει συστηματικά και δεν τα αλλάζει. Η Καλλιόπη Σταματάκη, η Καπετάνισσα της δημοφιλούς σειράς του ALPHA «Σασμός» που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά σπάει τα κοντέρ της τηλεθέασης, στην συνάντησή μας για το Youweekly.gr μας αποκάλυψε μεταξύ άλλων τι προσέχει και τι κάνει για το πρόσωπο και την σιλουέτα της (δείτε εδώ όλη την συνέντευξη).

Διατροφή και άσκηση σε πρώτο πλάνο μέσα από ένα βαρύ επαγγελματικό πρόγραμμα που έχει να κάνει, όχι μόνο με τα πολύωρα γυρίσματα για την σειρά, αλλά και άλλες υποχρεώσεις σαν director του NYC Greek Film Festival Ambassador of Crete's Culture. Πώς τα καταφέρνει; Ας ακούσουμε τι έχει να πει και η ίδια, σε πρώτο πρόσωπο και αποκλειστικά εδώ.

Τζομπανάκη Σασμός
Ολόσωμη φόρμα και σακάκι, Forel

Τα do & dont's διατροφής και άσκησης

Σαν γνήσια Κρητικοπούλα που αγαπάει και τιμάει τις παραδόσεις δηλώνει φανατική της διατροφής του νησιού της εδώ και πολλά χρόνια. Άφθονα φρούτα, όσπρια και λαχανικά έχει βάλει σε πρώτο πλάνο και θεωρεί ότι είναι απαραίτητα στο ημερήσιο πρόγραμμά της όπως επίσης και το μέλι που δοκιμάζει κυρίως στο πρωινό της με μια φρυγανιά ολικής άλεσης. Η ίδια μάλιστα λέει: «Λάδι, αυγά, τυριά και χορταρικά είναι εντελώς απαραίτητα για μένα! Δεν τρώγω πολύ κρέας και χρησιμοποιώ το λάδι ωμό».

Όσο για την άσκηση που προτιμά για να γυμνάζει το σώμα της, έστω και μετά από μια κουραστική μέρα με πολύωρα γυρίσματα και διάφορες συναντήσεις, η Μαρία Τζομπανάκη είναι φανατική του ευ ζην και δη της γιόγκα, μιας άσκησης που δεν καταπονεί ιδιαίτερα το σώμα, αλλά γυμνάζει το μυαλό. Η ίδια λέει στο Youweekly.gr
«Κινούμαι πολύ αλλά δεν γυμνάζομαι συστηματικά. Η γιόγκα είναι η άσκηση που μου ταιριάζει. Δεν μου αρέσει να ιδρώνω, αλλά να χρησιμοποιώ το νου και την αναπνοή. Η γιόγκα πραγματικά κάνει θαύματα».

Μαρία Τζομπανάκη
Πουκάμισο, Badoo
Φούστα, Opera Fashion House
Σκουλαρίκια, Al' oro Jewellery, aloro.gr
Γόβες, Wall Street

Οι συμβουλές της Μαρίας Τζομπανάκη για καλή ζωή

Με έντονο ταμπεραμέντο και ζωηρή ματιά που σε καθηλώνει, η Μαρία Τζομπανάκη δεν είναι τυχαίο ότι έχει καταφέρει να ξεχωρίσει μέσα στον χώρο με την έντονη προσωπικότητά της και την ιδιαίτερη φιλοσοφία της για την ζωή. Επιμένει και υποστηρίζει ότι ζει την ζωή της στο έπακρο, λατρεύει την ηρεμία στην καθημερινότητά της και ατενίζει με αισιοδοξία την επόμενη μέρα με όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Η συμβουλή της: «Θα πρότεινα ως κορυφαίο συστατικό της καλής υγείας, ψυχικής και σωματικής, την αγάπη προς τον εαυτό μας και την ζωή. Η ζωή περιλαμβάνει όλα όσα μας συμβαίνουν αλλά και ό,τι υπάρχει γύρω μας, άνθρωποι και περιβάλλον. Προσωπικά, όταν στο ποτήρι, το νερό που πίνω είναι λιγοστό, φροντίζω να το γεμίζω η ίδια χωρίς να περιμένω κάποιον άλλο να το κάνει. Και πάντα ανανεώνω την δίψα μου για να 'ναι και εκείνο πάντα γεμάτο!» λέει στο Youweekly.gr και συστήνει το ίδιο να κάνουν όλες οι γυναίκες για να παραμένουν λαμπερές.