"Θρίλερ" με το θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου - Το ματωμένο νυχτικό και η θέση που εντοπίστηκε το σώμα της

«Δεν μπορώ να σκεφτώ τι κίνητρο θα μπορούσε να υπάρξει αν εφόσον υπήρξε εγκληματική ενέργεια...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Θρίλερ επικρατεί με το θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου. Μπορεί να έγινε γνωστό πως έπεσε στα σκαλιά του σπιτιού της και χτύπησε το κεφάλι της, ωστόσο δημιουργήθηκαν ερωτηματικά μήπως υπάρχει πίσω από το θάνατο της εγκληματική ενέργεια.

Συγκεκριμένα, όπως ειπώθηκε σήμερα 11/10 στο Πρωινό του ΑΝΤ1 τα δυο μεγάλα ερωτηματικά που έχουν δημιουργηθεί είναι: 1ον που βρίσκεται το ματωμένο νυχτικό που φορούσε το βράδυ του θανάτου της, καθώς έχει εξαφανιστεί και 2ον η θέση στην οποία βρέθηκε πάνω στο χαλί δεν δικαιολογεί το χτύπημα που είχε στο κεφάλι της.

Οι δηλώσεις του δικηγόρου της Μαίρης Χρονοπούλου

Ο Μιχάλης Χατζημιχάλης, δικηγόρος της Μαίρης Χρονοπούλου, μίλησε στο Πρωινό και έκανε αποκαλύψεις σχετικά με το θάνατο της.

«Δεν μπορώ να σκεφτώ τι κίνητρο θα μπορούσε να υπάρξει αν εφόσον υπήρξε εγκληματική ενέργεια. Μπορεί να είναι και κάτι άλλο, ένα σπρώξιμο, το οποίο μπορεί έγινε επάνω σε έναν διαπληκτισμό. Εγώ έχω επικεντρωθεί σε κάποια γεγονότα. Δεν είναι μόνο το νυχτικό, είναι και το ασθενοφόρο που δεν έχει ακόμη εντοπιστεί η εταιρεία που έκανε τη μεταφορά.

Προσπαθούμε να καταλάβουμε τι συμβαίνει. Ενώ θα έπρεπε αμέσως να ειδοποιηθεί το νοσοκομειακό, ασχολήθηκαν αυτά τα δύο άτομα, η Γεωργιανή οικιακή βοηθός και ο φίλος και γείτονας της Μαίρης Χρονοπούλου, με το να την αλλάξουν. Το νυχτικό θα έπρεπε να ελεγχθεί γιατί υπάρχει και DNA, υπάρχουν διάφορα. Η Γεωργιανή οικιακή βοηθός την βρήκε αναίσθητη επάνω σε ένα χαλί. Προφανώς φορούσε αυτό το νυχτικό. Αντί να την αφήσουν έτσι όπως είναι και να καλέσουν αμέσως ασθενοφόρο... την άλλαξαν.

Μας είπαν ότι το ματωμένο νυχτικό έχει εξαφανιστεί. Βρέθηκε επάνω σε ένα χαλί... το κεφάλι της ήταν προς την πλευρά των σκαλοπατιών. Όταν πέσει κάποιος από τα σκαλοπάτια, θα πρέπει το κεφάλι συνήθως να είναι μπροστά. Αν πέσει πίσω, χτυπάει πίσω. Εδώ χτύπησε μπροστά δεξιά και το κεφάλι ήταν ανάποδα. Αυτά όλα δεν κολλάνε μεταξύ τους», ανέφερε ο δικηγόρος.

«Μίλησα με τους αρμοδίους του εργαστηρίου που θα κάνουν την νεκροψία - νεκροτομή και τους εξήγησα, γιατί αυτοί έχουν ερωτηματολόγιο αναλυτικό για να αποφανθούν αν πρόκειται για τραυματισμό από πέσιμο ή από κάποιο αμβλύ όργανο. Και αυτοί προβληματίζονται», συμπλήρωσε.

Μέχρι στιγμής αυτό που είναι σίγουρο, είναι ότι την Παρασκευή φίλοι και θαυμαστές θα της πουν το τελευταίο αντίο σε ένα σκηνικό γιορτής με γαρίδες και κρασί - δείτε που θα γίνει και τι ώρα.