«Καταλάβαινα ότι περνάει δύσκολα, αλλά...» - Τι αποκάλυψε ο Νικόλας Ράπτης για την συνεργασία του με την Ελεονώρα Μελέτη

«Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Καταλάβαινα ότι περνάει δύσκολα, αλλά...» - Τι αποκάλυψε ο Νικόλας Ράπτης για την συνεργασία του με την Ελεονώρα Μελέτη

Για τη συνεργασία του με την Ελεονώρα Μελέτη στο ραδιόφωνο αλλά και για τα τηλεοπτικά του σχέδια μίλησε, το πρωί της Τετάρτης 11/10 ο Νικόλας Ράπτης στην κάμερα του Happy Day στον Alpha. Οι δηλώσεις της παρουσιάστριας για τα "κακά παιδιά της τηλεόρασης" έχουν φέρει αρκετές αντιδράσεις στον κόσμο της showbiz και πολλοί είναι εκείνοι που σπεύδουν να σχολιάσουν είτε τις δηλώσεις είτε προσωπικά τους βιώματα (δείτε εδώ τις δηλώσεις της Ευβριδίκης Βαλαβάνη).

Η αποκάλυψη του Νικόλα Ράπτη για την Ελεονώρα Μελέτη

«Δεν υπάρχουν τηλεοπτικά σχέδια προς το παρόν. Συνεχίζω στο πρότζεκτ “Στο πλεκτό” στη συνδρομητική τηλεόραση. Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό γιατί με όσους έχω συνεργαστεί στην τηλεόραση, πέρασα υπέροχα. Αν στο μέλλον μου τύχει μια κακή συνεργασία, θα το πω», είπε αρχικά ο παρουσιαστής.

Δείτε επίσης: Η πρώτη φωτογραφία του γάμου του με τη σύντροφό του στην εκκλησία.

Ο Νικόλας Ράπτης αναφέρθηκε και στην Ελεονώρα Μελέτη λέγοντας: «Καταλάβαινα ότι περνάει δύσκολα, αλλά δεν τα μεταφέραμε μέσα. Το πρωινό θέλει ειδική διαχείριση, ο κόσμος θέλει θετική ενέργεια από εσένα, οπότε δεν συζητούσαμε τόσο πολύ. Όταν το ραδιοφωνικό σου ταίρι είναι στεναχωρημένο, θα ρωτήσεις. Θα σου πει ότι περνάω κάποιες δυσκολίες με τη δουλειά…Δεν θα επιμείνω, δεν θα φέρω τον άλλο σε δύσκολη θέση».

Δείτε εδώ το βίντεο: