Έχει έναν γιο από το γάμο του με την Θεοφανία Παπαθωμά - Ολόκληρο κορίτσι η κόρη του Τσαρούχα από την πρώην σύντροφό του

Η ξανθιά Αλεξάνδρα στην αγκαλιά του μπαμπά της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Πασχάλης Σταρούχας διατηρεί διαδικτυακές σχέσεις με το κοινό του μέσα από το λογαριασμό, που διατηρεί στα social media με τις περισσότερες αναρτήσεις του να είναι εστιασμένες στη δουλειά του και στα χόμπι, που αγαπάει να κάνει.

Την Τετάρτη (11/10) ο ηθοποιός έκανε την ανατροπή μέσα από ένα Post στο Instagram, δημοσιεύοντας μια κοινή φωτογραφία με την μικρή του κόρη, Αλεξάνδρα - με την οποία φαίνεται να έχει μία πολύ ιδιαίτερη σχέση.

Όπως είναι γνωστό, ο Τσαρούχας έχει χωρίσει τον δρόμο του οριστικά από την πρώην σύντροφό του Θεοφανία Παπαθωμά, με την οποία απέκτησε έναν γιό μαζί της. Η κόρη του ήρθε στη συνέχεια από την επίσης πρώην σύντροφο του, Νατάσα Παπαγιάννη.

Δείτε επίσης: Όλη η αλήθεια για τον χωρισμό Πετράκου - Παπαθωμά: Ο πραγματικός λόγος που χώρισαν μετά από 10 χρόνια

Η ανάρτηση του Πασχάλη Τσαρούχα με την κόρη του

«Αυτό το μούτρο σα να μεγαλωσε λίγο», έγραψε ο Πασχάλης Τσαρούχας.

«Δεν αισθάνομαι την ανάγκη να έχω μια σύντροφο τώρα»

Ο γνωστός και αγαπημένος ηθοποιός Πασχάλης Τσαρούχας, βρέθηκε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα του τρίτου κύκλου της σειράς «Η γη της ελιάς» (δείτε εδώ τα πρώτα 6 επεισόδια πριν παιχτούν στην τηλεόραση). Μίλησε για αρκετά θέματα και επικεντρώθηκε κυρίως στην καριέρα του και την προσωπική του ζωή.

Τι είπε για την σχέση του με τα παιδιά του

Ο ηθοποιός ρωτήθηκε αν παρατηρεί κάποια διαφορά ανάμεσα στην σχέση του με την κόρη του και τον γιό του. Για αυτό, είπε: «Η Αλεξάνδρα μου είναι πλέον επτά ετών, μπορούμε και μιλάμε, κάνουμε πράγματα μαζί και τα επόμενα χρόνια θα μοιραστούμε πολλά. Ο Αχιλλέας είναι 17 ετών, είναι σε σκληρή εφηβεία, χωρίς αυτό να είναι κακό, και είναι πλέον ανεξάρτητος. Η εφηβεία των παιδιών είναι η διαδικασία ενηλικίωσης των γονέων. Μια κόρη σε κρατάει πάντα σε μεγαλύτερη εγρήγορση, σε μεγαλύτερη τσίτα. Ανεξάρτητα από το παρουσιαστικό μου, καθόλου αυστηρός δεν είμαι, μαλώνουμε με τον Αχιλλέα και τον παίρνω σε μισή ώρα και του ζητάω συγγνώμη».

Ενοχλείται όταν τον σταματάνε για φωτογραφία

«Όποιον συνάδελφο να ρωτήσεις, θα πει ότι ήρθε κάποιος την στιγμή που έτρωγα, μου έδωσε μια στην πλάτη και μου έφυγε η μπουκιά από το στόμα. Την ώρα που μιλάς, έρχεται ο άλλος και σου λέει να βγάλουμε μια φωτογραφία, όχι δεν μπορώ, γιατί να βγάλουμε μια φωτογραφία; Έρχεται μια γυναίκα το καλοκαίρι και μου λέει ‘παχύνατε ε;’, και λέω ‘σε ρώτησε κανείς κάτι;’. Το θέμα είναι το θράσος που έχουν οι άνθρωποι πια».