«Ο Βαγγέλης είναι...» - Οι κοινές δηλώσεις Στικούδη & Σερίφη για την δεύτερη εγκυμοσύνη

«Είμαστε καλά και χαρούμενοι»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ο Βαγγέλης είναι...» - Οι κοινές δηλώσεις Στικούδη & Σερίφη για την δεύτερη εγκυμοσύνη

Γονείς για δεύτερη φορά θα γίνουν η Κατερίνα Στικούδη με τον Βαγγέλη Σερίφη. Περίπου δυο χρόνια μετά την γέννηση του πρώτου τους παιδιού, σε 4 μήνες θα έρθει στον κόσμο το δεύτερο μωράκι τους, μεγαλώνοντας με τον πιο όμορφο τρόπο την όμορφη οικογένεια που έχουν δημιουργήσει.

Η τραγουδίστρια πήρε την απόφαση να ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της στην Μάλτα, όπου άνοιξε την συναυλία της Κριστίνα Αγκιλέρα. Φορώντας στενό κορμάκι μπροστά σε χιλιάδες κόσμο γνωστοποίησε πως είναι έγκυος χαϊδεύοντας την κοιλίτσα της (δείτε το βίντεο).

Το ζευγάρι επίσης, ήδη έχει ανακοινώσει στο γιο του, Βύρωνα πως θα έρθει και άλλο παιδάκι στην οικογένεια και πως δεν θα είναι πλέον μόνος του. Σχετικά με το φύλο του μωρού, όπως έχει αποκαλύψει η ίδια η Κατερίνα Στικούδη, ακόμη δεν το γνωρίζουν.

«Στη Μάλτα το νιώσαμε, εκεί το είπαμε. Δεν είχα προγραμματίσει από πριν να το πω. Εκείνη τη στιγμή προέκυψε γιατί ένιωσα πολύ ωραία, πολύ ζεστά. Μπορεί να είχε πάρα πολύ κόσμο, ο χώρος να ήταν τεράστιος, αλλά εγώ αισθάνθηκα μια πολύ ωραία ζεστασιά από το κοινό», είχε πει για την ανακοίνωση που είχε κάνει για την εγκυμοσύνη της.

Οι πρώτες δηλώσεις του Σερίφη για την εγκυμοσύνη της Στικούδη

Χθες Τετάρτη 11/10 λοιπόν, η κάμερα της εκπομπής Happy Day στον ALPHA, συνάντησε την Κατερίνα Στικούδη και τον Βαγγέλη Σερίφη σε δημόσια έξοδο τους και ο δημοσιογράφος του ρώτησε για το δεύτερο παιδάκι τους.

«Είμαστε καλά και χαρούμενοι με την εγκυμοσύνη μου. Ο Βαγγέλης είναι τρελαμένος που θα γίνει πατέρας για δεύτερη φορά», είπε η τραγουδίστρια με τον σύζυγό της ωστόσο, να μην λέει πολλά.

«Δεν έχω λιγούρες στην εγκυμοσύνη, έχω σε όλη μου τη ζωή», είπε σε άλλο σημείο η εγκυμονούσα.