Αγαπημένο ζευγάρι ηθοποιών έχει χωρίσει εδώ και 7 χρόνια και δεν το γνώριζε κανείς

«Νομίζω ότι είχαμε εγκλωβιστεί και οι δύο στο πώς πιστεύαμε ότι θα έπρεπε να είναι ο άλλος».

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram
Instagram

«Γιατί έσπασε το γυαλί; Είναι πολλά πράγματα, και νομίζω ότι όταν φτάσαμε στο 2016, απλά είχαμε εξαντληθεί από την προσπάθεια», δήλωσε η πασίγνωστη ηθοποιός κατά τη διάρκεια συνέντευξής της στην οποία έγινε γνωστό για πρώτη φορά πως εδώ και 7 ολόκληρα χρόνια βρίσκεται σε διάσταση με τον, επίσης, πασίγνωστο ηθοποιό σύζυγό της.

Μετά από πίεση, δε, της δημοσιογράφου η ηθοποιός αποκάλυψε πως κράτησαν κρυφό τόσο καιρό τον χωρισμό τους και τα όσα συνέβησαν στην σχέση τους γιατί «δεν ήταν ακόμα έτοιμοι» και πως προσπαθούσαν ακόμα να καταλάβουν πώς να συνεργαστούν μεταξύ τους όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζονταν στο κοινό, «Δεν είχαμε καταλήξει σε αυτό».

Ο λόγος για τον ηθοποιό Γουίλ Σμιθ και την σύζυγό του, Τζέιντα Πίνκετ

«Έδωσα μια υπόσχεση ότι ουδέποτε θα υπάρξει λόγος να πάρουμε διαζύγιο. Θα αντιμετωπίσουμε οτιδήποτε» δήλωσε επίσης η ηθοποιός στη συνέντευξή της στο Today.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στο περιβόητο χαστούκι που έδωσε ο πρώην σύζυγός της στον Chris Rock, στην απονομή των βραβείων Όσκαρ το 2022, αποκαλύπτοντας πως τότε ήταν ήδη 6 χρόνια χωρισμένοι.

Η ανοιχτή σχέση που διατηρούσαν μεταξύ τους

To ζευγάρι το οποίο παντρεύτηκε το 1997 μετά τον χωρισμό του Σμιθ με τον Σιρί Ζαμπίνο έχει δύο παιδιά, τον Τζέιντεν και τη Γουίλοου.

Στο παρελθόν είχαν δηλώσει πως διατηρούσαν ένα είδος ελεύθερης σχέσης. Ο Σμιθ μάλιστα είχε πει χαρακτηριστικά: «Δεν υπήρξε ποτέ απιστία στον γάμο μας. Η Τζέιντα και εγώ μιλάμε για τα πάντα και ποτέ δεν έχουμε εκπλήξει ο ένας τον άλλον με τίποτα, ποτέ». Οι σταρ του Χόλιγουντ άρχισαν να εξερευνούν την πολυγαμία αφού ήταν «και οι δύο δυστυχισμένοι» και συνειδητοποίησαν ότι «κάτι έπρεπε να αλλάξει».