Tρελά ερωτευμένοι στη Νέα Υόρκη Βασίλης Μπισμπίκης και Δέσποινα Βανδή - Τα νυχτοπερπατήματα κι οι βόλτες σε πολυσύχναστους δρόμους

Μαζί τους ο Δημήτρης Γιαννέτος

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO/ ΘΩΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ
NDP PHOTO/ ΘΩΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

Στην Αμερική βρίσκεται το πολυαγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz Βασίλης Μπισμπίκης και Δέσποινα Βανδή. Μαζί τους είναι ο hairstylist των celebrities, Δημήτρης Γιαννέτος, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων εμφανίσεων της τραγουδίστριας στη Νέα Υόρκη (δείτε εδώ τη φωτογραφία που πρόωσε το ταξίδι).

Οι φωτογραφίες του Βασίλη Μπισμπίκη και της Δέσποινας Βανδή στη Νέα Υόρκη

Ο ηθοποιός ο οποίος πρωταγωνιστεί στην σειρά του Alpha, Σασμός, (δείτε το σημερινό επεισόδιο), έκανε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα προκειμένου να βρεθεί δίπλα στην αγαπημένη του. Το ζευγάρι είναι αχώριστό και πολύ ερωτευμένο όπως φαίνεται και στις κοινές του φωτογραφίες που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram o Δημήτρης Γιαννέτος.

«Σας αγαπώ και τους δύο» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

Δείτε εδώ τις φωτογραφίες:

Πώς γνωρίστηκαν ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή

Πριν απο μερικό διάστημα ο Στέφανος Κωνσταντινίδης προχώρησε σε μία αποκάλυψη για το ζευγάρι για την οποία δεν γνώριζε κανείς μέχρι τώρα. Αφορά τη γνωριμία τους, η οποία έγινε αρκετό καιρό πριν έρθουν κοντά και ερωτευτούν, δίνοντας το όνομα του ανθρώπου που τους έβαλε για πρώτη φορά στο ίδιο τραπέζι.

«Γνωρίστηκαν σε ένα μεζεδοπωλείο που λέγεται "Καλλιτεχνικό Καφενείο" στο χωριό Πρόδρομος της Πάρου. Η Βανδή είχε πάει για συναυλία εκεί, η οποία, επειδή μόλις είχε περάσει η καραντίνα και το καλοκαίρι, δεν έγινε, και τον Βασίλη τον Μπισμπίκη, όπως μαθαίνω από τις πληροφορίες μου, τον φιλοξενεί ο Λάκης Λαζόπουλος.

Πάνε, λοιπόν, το βράδυ να φάνε σε ένα χωριουδάκι έξω από τα φώτα της δημοσιότητας της Πάρου. Εκεί ο Λάκης Λαζόπουλος φέρνει στο ίδιο τραπέζι τον Βασίλη Μπισμπίκη και τη Δέσποινα Βανδή. Εκεί πρωτογνωρίστηκαν. Και για να μην πουν διάφοροι διάφορα, δεν είπα ότι εκεί ερωτεύτηκαν ή εκεί ήρθαν κοντά, λέω ότι εκεί γνωρίστηκαν και είχαν τον χρόνο να μιλήσουν αρκετά μεταξύ τους», δήλωσε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

«Εκεί ήταν ο πρόδομος της σχέσης τους», είπε γελώντας τότε ο Θανάσης Πάτρας, με την υπόλοιπη ομάδα να ξεσπά και εκείνη σε γέλια με το λογοπαίγνιό του.