Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Δείτε τη με νυφικό λίγο πριν τον γάμο!

Επιβεβαίωση του youweekly.gr

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
instagram/elizabethelechi_
instagram/elizabethelechi_

Χτυπάνε χαρμόσυνα οι καμπάνες της εκκλησίας, κι εκείνη δηλώνει έτοιμη πια να τις ακούσει. Όπως πρώτο σας αποκάλυψε το youweekly.gr, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι ετοιμάζεται να ντυθεί νύφη στο πλευρό του αγαπημένου της, και γνωστού γιατρού σε κεντρικό νοσοκομείο της Αθήνας, και δεν κρύβει την ευτυχία της γι' αυτή την ευχάριστη εξέλιξη. Σε πρόσφατες αναρτήσεις της μάλιστα επιβεβαίωσε την είδηση, λέγοντας με νόημα ότι «σύντομα θα ντυθεί στα λευκά ή στα σαμπανιζέ», ανεβάζοντας stories από γνωστό οίκο νυφικών όπου πρόβαρε διάφορα φορέματα.

Έτοιμη για γάμο η Ελίζαμπεθ Ελέτσι

Ένα εξ αυτών φαίνεται πως της τράβηξε ιδιαίτερα την προσοχή, αφού ήταν το μοναδικό με το οποίο έβγαλε φωτογραφία, προαναγγέλλοντας ότι κάτι όμορφο έρχεται σύντομα. Εννοείται πως οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να της ευχηθούν «η ώρα η καλή», με πολλούς να τονίζουν πόσο της πηγαίνει το νυφικό, και μένει να δούμε αν θα είναι αυτό που θα φορέσει στην εκκλησία τους επόμενους μήνες.

Ελίζαμπεθ Ελέτσι νυφικό
Η φωτογραφία που ανέβασε η Ελίζαμπεθ από οίκο νυφικών

Ο άνθρωπος που κέρδισε την καρδιά της

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του youweekly.gr, η Ελίζαμπεθ είναι σε σχέση τους τελευταίους πέντε μήνες, ο σύντροφός της ακούει στο όνομα Νεκτάριος και είναι παθολόγος σε δημόσιο κεντρικό νοσοκομείο της Αθήνας. Γνωρίστηκαν μέσω κοινής παρέας, και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος, έδεσαν από την πρώτη στιγμή και έκτοτε δεν χώρισαν ποτέ, ενώ λίγο καιρό πριν η μέλλουσα νύφη γνώρισε και το συγγενικό περιβάλλον του.

Εκείνη δεν έχει αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες για την ταυτότητα του ανθρώπου που ετοιμάζεται να την ντύσει νύφη, ωστόσο είναι εμφανές ότι πετάει στον έβδομο ουρανό. Όπως αναφέρουν άνθρωποι από το περιβάλλον της, όταν δεν βρίσκεται στο beauty salon που διατηρεί στην Γλυφάδα, χαμογελάει διάπλατα τακτοποιώντας τις τελευταίες λεπτομέρειες για την γαμήλια τελετή και το wedding party που ετοιμάζει. Πρόσφατα επέστρεψε από επαγγελματικό ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη και έκτοτε φροντίζει ώστε όλα να είναι τέλεια για εκείνη τη βραδιά.