Μητέρα για πρώτη φορά - Γέννησε η Βασιλική Νταντά

Η πρώτη φωτογραφία από το μαιευτήριο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Στα τέλη του καλοκαιριού η Βασιλική Νταντά έκανε μία ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ανακοινώνοντας έτσι με πολύ ιδιαίτερό τρόπο, πως είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί (δείτε εδώ).

Οι εννιά μήνες πέρασαν και έτσι την Πέμπτη (12/10) ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα νέα για τη Βασιλική Νταντά με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, που είχε ανακοινώσει στις 8 Αυγούστου την εγκυμοσύνη της.

Η Βασιλική Νταντά γέννησε λοιπόν, φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο μωρό, τον γιο της. Η ίδια αποφάσισε να δημοσιεύσει και μία πρώτη φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο και το ποδαράκι του.

Η πρώτη ανάρτηση της Βασιλικής Νταντά από το μαιευτήριο

«12.10.2023

Καλώς ήρθες πατουσίνι μου..», έγραψε η Βασιλική Νταντά.

Το αυτοάνοσο που την ταλαιπωρεί

Στην κάμερα της εκπομπής «Brekfast at Star» παραχώρησε συνέντευξη η Βασιλική Νταντά. Η ίδια "άνοιξε" την καρδιά της και μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την ψωρίαση.

Μάλιστα αναφέρθηκε στο πόσο δύσκολα ένιωθε λόγω του στίγματος που υπήρχε παλαιότερα για το αυτοάνοσο νόσημα καθώς πολλοί δεν γνώριζαν περί τίνος πρόκειται. Από την άλλη, τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής δεν είναι καθόλου ικανοποιητικά.

«Μιλάμε για μια εποχή 10 χρόνια πίσω, που ήταν κάτι ξένο. Το κρύβαμε, το βάφαμε, τα καλύπταμε». «Είχα μακιγιέρ που από ένα σημείο και μετά, όταν φαινόταν πάρα πολύ και δεχόμουν κάποια αρνητικά σχόλια, είτε χλευασμό είτε οτιδήποτε, ξεκίνησε να μου τα βάφει για να τα καλύπτω».

Και συνέχισε λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Ψυχολογικά δεν ήμουν σε τόσο καλή κατάσταση γιατί δεν ήμασταν τόσο απελευθερωμένοι τότε όπως τώρα».