Η πρώτη κοινή έξοδος Στικούδη & Σερίφη μετά την ανακοίνωση της 2ης εγκυμοσύνης - Με χρυσό τοπ και τζιν παντελόνα η εγκυμονούσα

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

To βράδυ της Τετάρτης (11/10) η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης έδωσαν το παρόν σε βραδινό event και συγκεκριμένα μετά από κάλεσμα στο N1 Casino, που παρουσίασε το πρώτο του μεγάλο event στην Ελλάδα.

Εκεί βρισκόταν και ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr απαθανατίζοντας πολλές λαμπερές προσωπικότητες, μεταξύ άλλων και την παρουσιάστρια στην πρώτη επίσημη έξοδο με τον καλό της μετά την ανακοίνωση της δεύτερης εγκυμοσύνης

Η πρώτη επίσημη εμφάνιση Στικούδη & Σερίφη μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Το ζευγάρι ήταν χαμογελαστό και εμφανώς ευτυχισμένο. Η Κατερίνα Στικούδη για μία ακόμη φορά ήταν εντυπωσιακή με denim outfit και χρυσά στοιχεία στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της (δείτε εδώ τις δηλώσεις της για το φύλο του μωρού).

Στικούδη - Σερίφης

Οι δηλώσεις τους

Την Τετάρτη 11/10 λοιπόν, η κάμερα της εκπομπής Happy Day στον ALPHA, συνάντησε την Κατερίνα Στικούδη και τον Βαγγέλη Σερίφη σε δημόσια έξοδο τους και ο δημοσιογράφος του ρώτησε για το δεύτερο παιδάκι τους.

«Είμαστε καλά και χαρούμενοι με την εγκυμοσύνη μου. Ο Βαγγέλης είναι τρελαμένος που θα γίνει πατέρας για δεύτερη φορά», είπε η τραγουδίστρια με τον σύζυγό της ωστόσο, να μην λέει πολλά.

«Δεν έχω λιγούρες στην εγκυμοσύνη, έχω σε όλη μου τη ζωή», είπε σε άλλο σημείο η εγκυμονούσα.