Εκτός εκπομπής Πάμε Δανάη η Δανάη Μπάρκα - Η ανακοίνωση μέσω skype από το σπίτι της

Τι συμβαίνει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εκτός εκπομπής Πάμε Δανάη η Δανάη Μπάρκα - Η ανακοίνωση μέσω skype από το σπίτι της

Χωρίς την Δανάη Μπάρκα στο πλατό του Πάμε Δανάη ξεκίνησε σήμερα Παρασκευή 13/10 η πρωινή εκπομπή του MEGA. Στη θέση της ωστόσο, καθόταν ο Άρης Καβατζίκης που μαζί με τους συνεργάτες του, καλημέρισαν το τηλεοπτικό κοινό.

«Σήμερα είναι Παρασκευή και 13 και είμαστε μείον ένα. Κάποιος λείπει σήμερα για αυτό κάθομαι σε αυτή την καρέκλα. Να συνδεθούμε για να μας τα πει η ίδια έτσι όπως τα κατάφερε», ανακοίνωσε αρχικά ο δημοσιογράφος.

Η ανακοίνωση της Δανάης Μπάρκα

Στην συνέχεια η Δανάη Μπάρκα βγήκε μέσω skype στην εκπομπή, όπου εξήγησε: «Ήθελες να κάτσεις στην πολυθρόνα μου και με έστειλες. Παιδιά τις να σας πω τώρα και εγώ. Να λίγο οι πανηγυρισμοί λίγο τα επινίκια σήμερα βγήκε θετική στον covid. Και την προηγούμενη φορά που είχα ξεκολλήσει ήμουν μια χαρά. Εύχομαι να είμαι αρνητική σε λίγες ημέρες γιατί δεν το αντέχω το σπίτι. Δεν έχω τύχει αν εξαιρέσεις αυτό το ελαφρύ μπούκωμα».

Να σημειώσουμε πως σήμερα που λείπει, πραγματοποιείται η τελετή για το τελευταίο "αντίο" στην Μαίρη Χρονοπούλου - δείτε που θα γίνει.

Φωτογραφίες από το σπίτι που μένει σε καραντίνα

Το επικοινωνιακό χάρισμα και το ταλέντο της την είχαν κάνει να ξεχωρίσει από την αρχή της καριέρας της, τότε που έκανε τα πρώτα της βήματα στο θέατρο. Ωστόσο με την παρουσίαση κατάφερε να δείξει να μοιραστεί όλο το πληθωρικό της ταπεραμέντο.

Η παρουσιάστρια του Mega μετακόμισε πριν κάποια χρόνια σε δικό της σπίτι στα βόρεια προάστια της Αθήνας. Πρόκειται για ένα άνετο διαμέρισμα, όπου η Δανάη συγκατοικεί με το σκυλάκι της, την Μπουκιά. Γωνιές του σπιτιού της, έχει μοιραστεί πολλές με τους followers της, μέσω των social media.

Το πάτωμα του σπιτιού είναι παρκέ, ενώ κυριαρχούν οι γήινες και παλ αποχρώσεις, κυρίως σε τόνους καφέ και μπεζ.