Λίτσα Πατέρα: «Η Μελέτη έχει νιώσει κακοποίηση;» - Η αστρολόγος απαντάει στην παρουσιάστρια

«Και ο καιρός ακόμα μια έχει ήλιο, μία βρέχει...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Λίτσα Πατέρα: «Η Μελέτη έχει νιώσει κακοποίηση;» - Η αστρολόγος απαντάει στην παρουσιάστρια

Η γνωστή αστρολόγος, Λίτσα Πατέρα, μίλησε πρόσφατα στην κάμερα της τηλεοπτικής εκπομπής "Breakfast @Star", που παρουσιάζει η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου και προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Star, για τις δηλώσεις που είχε κάνει η Ελεωνόρα Μελέτη για τη συναισθηματική κακοποίηση (δείτε εδώ αναλυτικά τι είπε).

Η απάντηση της Λίτσας Πατέρα στην Ελεωνόρα Μελέτη

Ο τηλεοπτικός φακός "έπιασε" τη γνωστή αστρολόγο και τη ρώτησε ο δημοσιογράφος, αν είχε αντιληφθεί κάτι για την ψυχική κατάσταση της παρουσιάστριας, όταν ήταν μαζί στην εκπομπή "Πρωινός καφές". Εκείνη αποκρίθηκε, «Η Μελέτη ένιωσε κακοποίηση; Δεν το πιστεύω αυτό»,

«Δεν το πιστεύω αυτό, γιατί, ίσως να έχει παρεξηγήσει κάτι. Πιστεύω, ότι όλοι είχαμε "αγκαλιάσει" το νέο πρόσωπο», υπογράμμισε. Η αστρολόγος τόνισε, πως «Θέλαμε να πάμε πάρα πολύ καλά. Και δε θυμάμαι καθόλου να υπήρχε την εποχή εκείνη, κανενός είδους κακοποίηση». «Μπορεί να έγιναν κάποια πράγματα, που εγώ να μην τα ξέρω, που εγώ δεν τα έχω αντιληφθεί», συμπλήρωσε.

«Όταν δουλεύουμε, είτε βροχή έχει, είτε ήλιο έχει, θα βγούμε έξω. Κάπως έτσι είναι και η δουλειά. Δεν μπορεί να είναι όλα ρόδινα, ούτε να είναι όλα βροχερά», σημείωσε για τα κακά παιδιά της τηλεόρασης. «Και δε νομίζω, ότι πρέπει να λέγονται τέτοια πράγματα. Σε κάθε δουλειά, σε κάθε γραφείο θα υπάρχει και μια μέρα διαφωνίας. Δεν είχα τουλάχιστον, εγώ προσωπικά κάποιο θέμα. Όλα αυτά τα χρόνια που έχω ζήσει στην τηλεόραση, μπορεί να υπήρξε μία διαφωνία για ένα θέμα, από εκεί και πέρα ήταν τόσο όμορφα τα χρόνια που πέρασαν, που περνούσαμε τόσο όμορφα με τα ταξίδια μα, που δεν μπορώ να θυμηθώ τίποτα κακό», τόνισε.

Η αστρολόγος κατέληξε, ότι «Και ο καιρός ακόμα μια έχει ήλιο, μία βρέχει. Αυτό σε μία εργασία δεν μπορείς να το πεις κακοποιητική συμπεριφορά» ενώ ολοκλήρωσε τη συνέντευξή της με τη χαρά της να συνεργάζεται με τη Μπέτυ Μαγγίρα κάθε Κυριακή.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα της εκπομπής: