«Χρόνια έλεγα στην Βάσω να...» - Η σπάνια αναφορά του Γιάννη Τσιμιτσέλη στην Λασκαράκη

Χρόνια μετά το διαζύγιο τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Χρόνια έλεγα στην Βάσω να...» - Η σπάνια αναφορά του Γιάννη Τσιμιτσέλη στην Λασκαράκη

Η κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα βρέθηκε στην θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, με τον ηθοποιό να παραχωρεί δηλώσεις στη δημοσιογράφο. Αναφέρθηκε τόσο στα δικά του επαγγελματικά όσο και στο ενδεχόμενο να παρουσιάσει εκπομπή με την σύντροφό του, Κατερίνα Γερονικολού.

Μεταξύ άλλων έκανε αναφορά και στην πρώην σύζυγό του Βάσω Λασκαράκη, με αφορμή την εκπομπή που θα παρουσιάσει στον ΣΚΑΙ - δείτε την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού.

«Ανάλογα το πρότζεκτ. Δεν θα μπορούσα να κάνω κάποιο ζωντανό πρόγραμμα που είναι όλοι χαρούμενοι... εγώ είμαι "ζωχάδας". Τι φταίει ο άλλος να ανοίξει την τηλεόραση το πρωί και να δει εμένα με τα μούτρα έτσι. Το ζωντανό πρόγραμμα είναι άθλος. Θα έπρεπε να είναι ένα φορμάτ και να το φτιάξω όπως θέλω εγώ. Με την Κατερίνα εκπομπή θα έκανα δύσκολα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Η αναφορά του Τσιμιτσέλη στην Λασκαράκη

«Χρόνια έλεγα στην Βάσω να κάνει ένα τέτοιο βήμα. Και θα είναι πάρα πολύ καλή είναι 100% σίγουρος. Δεν ξέρω αν θα είναι καλεσμένος, δεν ξέρω καν το κόνσεπτ», απάντησε σε ερώτηση σχετικά με την εκπομπή της που θα κάνει πρεμιέρα.

Οι σχέσεις τους μετά το διαζύγιο

Η Βάσω Λασκαράκη, την Πέμπτη 25/5, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του MEGA, Πάμε Δανάη, και μίλησε αναλυτικά και "ανοιχτά" για όλους και για όλα. Αναφέρθηκε στην σχέση που έχει με την κόρη της, Εύα, την οποία έχει αποκτήσει μαζί με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, για τον χωρισμό της με τον ηθοποιό και τον τρόπο που έχουν καταφέρει να μοιράζουν τον χρόνο τους με το παιδί.

«Η κόρη μου με έχει ρωτήσει από που έρχονται τα παιδιά. Της απάντησα από την κοιλίτσα της μαμάς, γιατί έχω κάνει καισαρική τομή για να τη φέρω στον κόσμο. Έχω μιλήσει στην Εύα για τη διαδικασία του τοκετού, αλλά όχι για τον τρόπο σύλληψης», ανέφερε αρχικά.

Και σε άλλο σημείο δήλωσε για το διαζύγιο με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη: «Δίνω εύσημο στον εαυτό μου για τον τρόπο που διαχειριστήκαμε το χωρισμό μας με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη σε σχέση με την Εύα, με τα λάθη, τα καλά τα κακά μας. Όταν διαφωνούμε με το Γιάννη για κάτι που αφορά την Εύα, πρώτα θα το συζητήσουμε οι δυο μας, θα καταλήξουμε και μετά θα μπει το παιδί στην απόφαση.

Πολλές φορές μπορεί οι απ' έξω, φίλοι η δικηγόροι, να σε επηρεάσουν και να σου πρήξουν το κεφάλι, γιατί μπορεί να περνάς χίλια δυο πράγματα. Μετά από ένα χωρισμό πρέπει να διανύσεις όλα τα στάδια, αλλά η πίστα που λέγεται παιδί πρέπει να μένει πάντα εκτός. Με τον άνθρωπο που έχεις πορευτεί μαζί μέχρι ένα σημείο και έχεις αποκτήσει ένα παιδί, δεν παύεις ποτέ να είσαι οικογένεια, χρειάζεσαι τον άλλο μαζί.

Έχω τον άντρα μου που με στηρίζει και ο Γιάννης έχει τον άνθρωπο του που τον στηρίζει, αλλά οι βιολογικοί γονείς ενός παιδιού πρέπει να είναι πάντα σύμμαχοι. Το ότι είμαστε σύμμαχοι με το Γιάννη με κάνει να κοιμάμαι ήσυχη τα βράδια και αυτό κάνει και το παιδί μου να κοιμάται ήσυχο τα βράδια».