Βάσω Λασκαράκη: «Ο άνδρας μου, μου είπε...» - Μιλάει πρώτη φορά για τη νέα της εκπομπή στον ΣΚΑΙ, The Break

Κάνει πρεμιέρα σε λίγες ημέρες

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Βάσω Λασκαράκη: «Ο άνδρας μου, μου είπε...» - Μιλάει πρώτη φορά για τη νέα της εκπομπή στον ΣΚΑΙ, The Break

Η ηθοποιός, Βάσω Λασκαράκη το πρωί της Παρασκευής 13/10 μίλησε πρώτη φορά στην εκπομπή Fay's Time, για το νέο της ρόλο ως παρουσιάστρια, σε ένα νέο project που θα προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ (δείτε εδώ την ανακοίνωση για το "Break").

Τι είπε η Βάσω Λασκαράκη για τη νέα της εκπομπή;

«Έφτασε η ώρα», δήλωσε στην κάμερα ενθουσιασμένη. «Ναι, ξεκινάμε. Ξεκινάμε το "Break", για να κάνετε break τις Κυριακές στις τρεις. Θα τα λέμε, θα κάνουμε πολύ όμορφα πράγματα. Έχω κι εγώ μία αγωνία, και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε», συμπλήρωσε. «Για όλα τα πράγματα υπάρχει η κατάλληλη στιγμή και φέτος ήταν η κατάλληλη στιγμή».

«Είναι η ομάδα πολύ καλή και με έπεισαν να πάμε για break», συνέχισε. «Υπάρχει άγχος, αγωνία, ανυπομονησία. Θέλω να κάνω πράγματα», εξομολογήθηκε η ηθοποιός. «Θα δείτε πολύ ωραία πράγματα. Θα δείτε στήλες πρωτότυπες. Είναι μία lifestyle εκπομπή. Και νομίζω, καθώς θα περνάνε οι μέρες και θα βρίσκουμε τα πατήματά μας, θα δείτε πολύ πολύ όμορφα πράγματα», είπε για το νέο εγχείρημα.

Μάλιστα, φανέρωσε, πως η ομάδα της είναι πάρα πολύ καλή και την κάνει να αισθάνεται ασφάλεια. Η ηθοποιός στα πλαίσια της εκπομπής θα βγαίνει και εκτός στούντιο και θα κάνει εξωτερικά γυρίσματα. «Δεν είμαι εγώ δημοσιογράφος, για να κάνω συνεντεύξεις, αλλά θα κάνω πολύ όμορφες συζητήσεις με τους καλεσμένους, ώστε να μαθαίνουμε την καθημερινότητα», συμπλήρωσε.

«Λειτουργεί κάπως πιο κατευναστικά αυτό, το ότι είναι μια μαγνητοσκοπιμένη εκπομπή. Αλλά εγώ θα το αντιμετωπίσω σαν να είναι η πρώτη φορά μου φορά στην παρουσίαση», εξήγησε. Τέλος, υπογράμμισε, πως περιμένει κάθε κριτική, είτε είναι αρνητική, είτε θετική, αλλά δεν είναι αποδεκτή καμία κακοπροαίρετη «περιμένω την κριτική και των ανθρώπων του χώρου». Κατέληξε, λέγοντας, πως θέλει να ακούσει και τη γνώμη των δικών της ανθρώπων, των συγγενών και των φίλων. «Ο άνδρας μου μου είπε κάνε αυτό που θες και εγώ είμαι δίπλα σου. Μου αρέσει που τον έχω στήριγμα», έκλεισε τη συνέντευξη.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα: