«Δεν ξέρω τι γινόταν από πίσω, τηλεοπτικά όμως...» - "Έκλεισε στόματα" η Φαίη Σκορδά για την Ελένη Μενεγάκη μετά τον απολογισμό της

«Το πλάνο εκείνο που είχε φύγει δεν το ξεχνώ»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δεν ξέρω τι γινόταν από πίσω, τηλεοπτικά όμως...» -

Τις δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη σχετικά με την κριτική που δέχεται όλα αυτά τα χρόνια που εργάζεται στον χώρο της τηλεόρασης και όχι μόνο σχολίασαν το μεσημέρι της Παρασκευής 13/10 στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Fay's Time (δείτε εδώ αναλυτικά όσα είπε), και η παρουσιάστρια θέλησε να κάνει τη δική της αποκάλυψη.

Η Φαίη Σκορδά, συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην αποχώρηση της οικοδέσποινας του MEGA, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της στήλης του Δημήτρη Ουγγαρέζου στην "Ελένη", μιλώντας επίσης για λάθη που έχουν συμβεί, χωρίς αυτό να σημαίνει ωστόσο πως δεν είναι καλή στη δουλειά της, τονίζοντας πως μόνο με σεβασμό την αντιμετωπίζουν όλοι.

Τα σχόλια της Φαίης Σκορδά για την Ελένη Μενεγάκη

«Δεν είναι δυνατόν σε 100 χρόνια καριέρας να μην υπάρχουν και κάποιες στιγμές, οι οποίες μπορεί και να ήταν λάθος τηλεοπτικά. Εγώ τα είπα αυτά χθες, αλλά και το πλάνο εκείνο που είχε φύγει η Ελένη, δεν το ξεχνώ. Βέβαια, και η ίδια δεν κάθισε ποτέ να εξηγήσει. Το θέμα όμως είναι ένα. Δεν θα κρίνεις την Ελένη Μενεγάκη από μια συνεργασία και από μία τηλεοπτική χρονιά.

Τι όμως έχεις να πεις για την Ελένη Μενεγάκη; Το είπα και όταν έφυγε τον ALPHA και μετά την είδαμε στο MEGA. Ότι πάντα ήταν αξιοπρεπής απέναντι στα θέματα της εκπομπής, συνεπής απέναντι στο τηλεοπτικό κοινό, αξιοπρεπής και με σεβασμό στους συνεργάτες της. Δεν ξέρω τι γινόταν από πίσω. Τηλεοπτικά, όμως, όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει προσβάλει κανέναν, δεν έχει θίξει σημεία κίτρινα και δεν έχει χρησιμοποιήσει τρόπους… Δεν θα μπορούσε να κάνει gossip, να λέει τι γνώμη της; Ότι έχει επιλέξει έναν άλλο δρόμο τη βάζει σε μία άλλη κατηγορία. Είναι πάρα πολύ καλή παρουσιάστρια. Τι έχει κατακτήσει; Τον σεβασμό όλων των δημοσιογράφων και του τηλεοπτικού κοινού και όταν μιλάμε για εκείνη δεν λέμε το κοριτσάκι, λέμε η Ελένη, όπως και για τον Δημήτρη δεν λέμε αγοράκι. Τελεία», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: «Πες συγγνώμη τώρα!» - "Άφωνη" η Φαίη Σκορδά με τη λέξη που είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας on air