Παύλος Χαϊκάλης: Λύνει την σιωπή του μετά από καιρό και μιλάει για όλα

Ο σάλος με τις καταγγελίες και η σχέση του με τον Φιλιππίδη

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Μια άκρως αποκαλυπτική και αποκλειστική συνέντευξη, του Παύλου Χαϊκάλη, σε δύο μέρη, θα μεταδοθεί αύριο Σάββατο 14/10 και μεθαύριο Κυριακή 15/10 στην ΕΡΤ1 και συγκεκριμένα στην εκπομπή της Ζωής Κρονάκη και του Δημήτρη Γιαγτζόγλου «Δύο στις 10». Ο διάσημος ηθοποιός, μετά τον σάλο γύρω από το όνομά του και τις κατηγορίες εναντίον του που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, απαντάει πρώτη φορά για την απομόνωσή του από όλους και από όλα, στην συνάντηση που είχε με την δημοσιογράφο της εκπομπής Πέννυ Καβέτσου.

Η νέα ζωή του Παύλου Χαϊκάλη

Ο Παύλος Χαϊκάλης ξεναγεί την δημοσιογράφο στην πόλη που γεννήθηκε και στο πατρικό του σπίτι στο Κατάκολο Ηλείας, ενώ αποκαλύπτει τους λόγους που τον έκαναν να απομονωθεί καθώς και ποιους δεν θέλει να αντικρύσει ξανά μετά από τον σάλο που προκλήθηκε γύρω από το όνομά του. Επίσης μιλάει για την σχέση του με την αστρολογία, την πολιτική αλλά και για τα μελλοντικά του επαγγελματικά σχέδια.

Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής, ο Παύλος Χαϊκάλης ακόμα πιο αποκαλυπτικός, λύνει τις απορίες μιλώντας για την σημερινή του σχέση με τον Πέτρο Φιλιππίδη και τις καταγγελίες. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παύλος Χαικάλης έχει επιλέξει εδώ και δύο χρόνια περίπου να απέχει από την δημοσιότητα και τις συνεντεύξεις και να μην μιλάει για την προηγούμενη ζωή του στην υποκριτική και γενικότερα στην showbiz. Δείτε εδώ τι είχε δηλώσει τον Ιανουάριο του 2022 για την απόφασή του να αποσυρθεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του, και για το επόμενο του επαγγελματικό βήμα.